passat b5+

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Spinogrizik, 2 бер 2010.

1. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Ну і мої 5 копійок.
    Мій рокко (1,8 95к.с.) на обгонах пуляє шо ракета. аж дупа до сідух прилипає на кікдауні :), а я балдію!
    просто нєхєр ставити тупі автомати на тупі мотори :). Атомат має бути гарно настроєний до двигуна, маси авто і навпаки. Є двигуни. на котрі я б сказав заборонено ставити автомати, але...
    Наприклад пробував їхати на скірокко з акпп, двигун 1,5 (70к.с.), враження ну нах, шо трамвай.

Останнє редагування: 15 бер 2010
  2. slipknot

slipknot Active Member

Chevrolet Lacetti 1.6 H / BMW k 1200s
    Может у дизеля но ни у 3.0 V6 бенз

3. Spinogrizik

Spinogrizik Active Member

passat b6
    а на рахунок пасата з мотором 1.8т хто б шо взяв(атомат чи ручка) , хто шо може сказати про нього!

4. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Пробував Audi A6 1.8T 2000 року на 150к.с. на автоматі. Їде дуже добре. Мощі хватає

5. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Октавія 1.8T на ручці - люкс. Двигун хороший, а з турбіною - ракета. Я б брав ручку ІМХО.
    Я не розумію, чесно кажучи, нащо такі теми типу цієї: ''автомат чи ручка'', ''бензин чи дизель'', ''нове чи б/у'' і т.д. Таких тем на форумі купа. . . Це все дуже індивідуально і думок тут стільки скільки народу.

6. Senia

Senia Active Member

VW Jetta II 1.8 GX 87" була
    Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    Підтримую.
    ІМХО на кожен товар є свій покупець, відповідно - кому що подобається.

7. Senia

Senia Active Member

VW Jetta II 1.8 GX 87" була
    Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    Хочу додати, їздив на Джетті 2 (рік випуску не пам"ятаю) 1.8 з автоматом. враження досить і досить позитивні.

8. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Підтримую FasT, хочеш знати що краще - покатайся по черзі на автоматі і ручці, що більше сподобається те і краще для тебе.

9. misha

misha Початківець

Октавія 2.0 2003р газ-пропан
    Все життя катаюсь на ручці-прикольно,подобається...колєга купив автомат,я сів попробував-також прикольно,супер!!!...попробувати ше тіптронік?...чи шо там ше є?

10. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    зараз пересів з ручки на автомат а саме на тіптронік.
    Скажу так я усвідомив шо мені на ручці іноді не вистачало шоби машинка девчому подумала замість мене. Колиє бажання подьоргати ручку є тіптронік і того вистачає шоби задовільнити тягу до смикання.
    Хоча ручка теж мене не напрягала.

11. misha

misha Початківець

Коли пересідаєш на автомат,перші рази треба ліву ногу привязувати до сидіння...:DЯ поки з Києва до Львова доїхав,то 4 рази лівою так влупив по тормозах,думав сам вилечу через лобове:D

12. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    гггг а я "щеплення" на автоматі витиснув пару раз при рушанні і думаю фіглі машина так смикається.
    А на світлофорі то все на нейтралку скинути рука тянется і тянеться (с)

13. misha

misha Початківець

А бортовий компютер в твоїй машині є?Скільки вона хаває по місту,на трасі?

14. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    а хз ще толком не розібрався бо толком ніде не їздив тільки перший тиждень шо на ній їжджу.
    Бортового компютера кажись нема є тріп.
    Хтось мені пояснить різницю між тріп компом і борт компом? :))

коротше попередні власник казав шо місто 11 - 12 траса 7-8
    покишо з дому на роботу і з роботи додому показує середній розхід 13 але то через прогрівання.

15. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Дальше буде гірше... після півроку їзди на автоматі і більше ні на чому треба було батіну ниву трохи відігнати. Я сідаю, завожу, включаю задню а воно сцуко не включається і хрипить... я сильніше нажимаю на педаль - знов те саме... цуко - я ж на тормоз жму.

16. DentisT

DentisT Початківець

T 5 '05, РАКЕТА)

Ха-ха-ха. Зі мною вчора таке було))))))))))))) Сів в дружбана мажину. Блін я на тормоз і передадачу а воно падло гарчить на мене)))))

17. slipknot

slipknot Active Member

Chevrolet Lacetti 1.6 H / BMW k 1200s
    Не меньше 12 л , зимой 13-14 л

18. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    хз побачим а якшо і так то в мене пассат в принципі десь так само пив, не страшно :)

19. PALADIN

PALADIN Початківець

VW scirocco mk2 1985
    VW scirocco mk1 1980.
    привіт друзі! недавно купив пасата B5 1998 року, 1.8Т 20V МКПП :yahoo: пробіг 153 000. Підкажіть будь ласка на що насам перед треба звернути увагу, і взагалі хто що знає про це авто. вже зробив заміну масла (Castrol 5w30 синтетика) + поміняв повітряний фільтр. одна проблема: непрацює круїз-контроль. спочатку працював, але деколи сам пособі виключався, а тепер взагалі непрцює. Він має запобіжник чи проблема може бути в самій ручці(повороти працюють ідеально)? і ще, коли прогрівав рано машину, то після 4 хвилин роботи на холостих почув стукіт в районі заднього правого колеса, напевно насос. машину заглушив і завав знов - стукоту небуло, після того як доїхав до роботи перевірив знов, все працює норм. може це означати шо насос скоро піде під заміну, і якшо так то яка приблизно ціна? наперед дякую!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)