Пасуть машину здається, шо робити?

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Topol, 1 тра 2007.

1. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023
    Відповідь: Пасуть машину здається, шо робити?

Я, пригадую, бачив на деяких автівках наліпки , щось типу Об'єкт під охороною "титан". Може хтось знає що то...

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Щодо пасуть - розслабся, такі машини безслідно не зникають. Бачив тебе на корадо.су, там хлопці не дадуть добру пропасти - машина випливе як тільки виїде з гаражу :)

І взагалі Олександра права, звикай до ексклюзиву :) в сірка теж часто заглядають. Я навіть раз підійшов тихо зі спини і запитався - більшість каже, що хоче бобачити скільки км на макс. познчці спідометра.

Взагалі в сірків і корків є один великий плюс - їх майже не крадуть, бо тих красунь в країні як пальців в нас (по 21 :)). Якщо навіть хтось непорядний "замовить" щось по кузову чи інші запчастини - їх набагато легше шукати по попиту - наприклад хто шукав крило на корка чи потрапляв в аварію ітд. От, наприклад в Ігора проблеми з запалюванням, та й взагалі останнім часом якиийсь дивний став :)

ІМХО немає кращої протиугонки ніж секретка від дяді васі - одному чуваку крали машину і не вкрали тільки все попрозкручували а чарівного тумблера не знайшли :)

Щодо мобілки (п.3) - ідея класна, але стара. Суть її в тому що є мобілка, яка заряджається від акумулятора а після викрадення слідчі визначають місцезнаходження. Кажуть, злодії до цього звикли і підкидають такі мобілки наприклад в фури далекобійників чи причіпають до міліцейських бобиків :)

Щодо стоянки і страхової - рік тому був випадок, коли чувак зекономив на полісі і застрахував машину від угону тільки на стоянці. Логічно, йому її вкрали. Прийшов в страхову, сказали виплатять але треба мати довідку про викрадення. Він звернувся до органів, слідчий прийшов на стоянку для того, щоб отримати докази викрадення, а там з журналу видерта сторінка. Чеків стоянка не видає. Відтак слідство не має підстав відкривати справу, де вказано місце викрадення. Страхова не має права для виплати бо немає документа про викраденя. Чувак в попандосі на тисяч 50 (новий транспортер). Подав на страховиків в суд, писав на них пасквілі в газетах, але суд, логічно, програв, газети потім перепросилися. Причому чувак відомий - власник мережі салонів ювелірних виробів. Тому страховка - річ відносна.

3. Шльома

Шльома Початківець

Mazda3 2.0

Наклей наклейку клубу.
    Стопудово відлякуватиме всякий шмельць, а крутелики таку тачку не стануть красти, бо досить стара і дорого на ній не заробиш.

Згідний з іншими - привикай, що тепер часто будуть заглядувати в салон і тд і тп.

4. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

Обклею з усіх сторін!
    Бо хто позариться на машину VW клубу - того грім оглушить а блискавка спалить в ту ж мить!

5. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Я це 100% підтверджую, мало того, неодноразово мене зупиняли просто на дорозі не тількии ДАІ-шники з метою на зразок "дай подивитися та розкажи". Також для мене була звична картина спостерігати за поглядами в сторону Сірка... В 1998 році свого Сірка я тримав в Києві просто під будинком без ніяких сигналок чи протиугонок, поки не вкрали..........мафон. Вкрали якісь підлітки бо навіть замки всі поломали щоб відкрити...
    А жовтий колір змушує завше оглянутись незалежно від марки авто.
    Моя порада: для заспокоєня душі постав секретку у надійного кулібіна.

6. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

шо таке кулібін?

7. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Кулібін відомий герой!!!
    Це прізвище героя що любив щось видумувати

8. Oleksandra

Oleksandra Active Member

VW JETTA 2.0 2001

це російський рідний брат Генрі Форда:razz:

9. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

Нам викладач розповідав, що так один чолов'ягаи 7 років тягався- результат -зеро :evil:

10. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

а в тебе язичок також "підвішений" :mrgreen:

11. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Відповідь: Перфектлі Тополь...

Привіт старий друже!
    Багато людей висловилися і кажуть правду.
    1. Тобі треба заспокоїтися самому всередині і чуваки не є приводом до викрадення твого авта. Але не слід нехтувати тим, що твоєю "бритвою" хтось цікавиться.
    2. Вона вже стара (сорі, але машині більш 10 років, а по поняттях вона вже стара) і ризик викрадення зменшується, вона жовта - ризик викрадення ще змуншується, вона ексклюзивна - ризик викрадення і зменшується (бо її всі між своїми впізнають) і збільшується (власник любить своє авто і викупить).
    3. Наклейки клубні думаю мало допоможуть, крадуть все і у всіх (навіть і у "викручених" бандитів, щоб довести їх слабкість).
    4. Страхувати - не думаю, що ефективно, врахуй скільки віднімуть за старість автівки при відшкодуванні.
    5. Звісно накрути побільше застережних засобів, воно застережить викрадення авто на пару десятків хвилин в кращому випадку. (вплоть того попробуй в критичних моментах знімати мозги зі свого авта, думаю ті викрадачі не додумаються до того, що знайшовся такий "умний" Тополь, що зняв мозги (це сприйми як ноухау, але комп перекрути в хороше місце, щоб знімати його як магнітофон, стрёмно, але допоможе).
    6. Ну але коли нагло запропонують продати - думаю продавати або шукати бандитів, які змоглиб її відшукати.

П.С. Ну а шо ти хочеш.., ексклюзив і з уим треба миритися.

12. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Перфектлі Тополь...

Хто скаже, у Тополя параноя вже пройшла???)))))))))

13. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

Напевно ні, інакше він би на зїзди появлявся!

14. M&K

M&K Active Member

Volkswagen Jetta (1,6 PN) 1987

Нарахунок кулібіна народ правий. Треба состряпати наничку хитру кнопочку. Або зробити захист щоби відімкнути усе управління мотора. Тоді машину без евакуатора або підйомного крана незможуть транспортувати. У київстарі є така послуга "маячок" і стару мобілку можна так заникати що сам забудеш де вона знаходиться.
    Я над своєю протиугонкою уже міркую. У одній передачі про угонщиків сам угонщик казав що варто щось поставити від КУЛІБЕНА і затримає машину на довший час.

15. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Знаю сірка Київского, у якого мотор стартує не ключем, а ЗАПАЛЬНИЧКОЮ!!! Тобто включив запалення замком. Потім натискаєш на запальничку і тоді тільки стартує мотор. :) Запальничку з собою забрав і все. машина не рушить з міста! :)

16. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001

А якщо газ закінчиться в запальничці?

17. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

ти шо? Прикурювач з газовою запальничкою попутав??? :)

18. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Походу ДА. :) Переплутав. :)

19. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001

Постривайти! Мається на увазі, що в прикурювачі стоїть типу імобілайзер?

20. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Ні. Там нічого не стоїть. Просто сам прикурювач віконує роботу пуска машини. Як у "дорослих" машин є винесена окремо кнопка "start engin"

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)