Пасуть машину здається, шо робити?

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Topol, 1 тра 2007.

1. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    Відповідь: Пасуть машину здається, шо робити?

я дивився недавно передачу, то з під будки вкрали при тому що тільки мужик поставив, сторож вийшов взяв гроші.. тоді другий мужик прийшов покрутився сів в машину і поїхав :haha:))))))))))
    а якщо вкрадуть то ніц не докажеш на стоянці!
    тобі ж ніхто не дає чека з номером твого авто ;)
    нарахунок ексклюзиву не був би такий впевнений!!! ми живемо в країні чудес де мажеться любе-рябе..

2. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

Ну нічо. Я вже знайшов вихід. Я собі по ночах катаюся по Львові, як дурний під 140-160. І всі злодії бачать шо хлопець троха несповна розуму, тим більше не можуть засікти мої звички - бо я їжджу випадково і всюди. :mrgreen:
    Звязуватись з псіхом їм видно не хочеться, тому на мою ластівку поки ніхто не посягає. А як бачу шо на хвіст хтось сідає - вмить стаю дурний і залишаю нахабу на кілометр позаду. :mrgreen:

3. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

На стоянці, де я ставлю авто, стоїть система відеоспостереження і вони на кожну машину пишуть чеки з назвою автівки, номером авто і твоїм призвіщем. Коли машина виїджає, то ту квітанцію забирають. У постійних користувачів стоянки при виїзді авто забирають постійну перепустку.

4. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Круто у центрі українського козацтва! Такого я ще нігде не бачив....

5. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Живу я не в центрі, а у спальному районі. Але система стоїть! ;-) І вона стоїть на багатьох наших стоянках. То вже становиться неохідністью. :)

6. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

я незрозумів ти цілу ніч їздиш щоб небуло коли красти? чи просто хочеш розбити щоб небуло що красти?

7. Oleksandra

Oleksandra Active Member

VW JETTA 2.0 2001

В мене на стоянці приблизно такаж схема. Але краще не розслаблятися і засоби як то деколи тіпа "оброняти" на в"їзді визитку кращого друга -Мера міста, або взагалі попросити "Його" взяти твою машину зі стоянки без твоєї присутності... дає правдиву і об"єктивну оцінку лояльности твоєї стоянки:lol:

8. ArniXXX

ArniXXX Active Member

VW Passat B3 1.6 Бензин 1990

Привіт. Я новенький. Зацікавила мене ця тема томущо обікрали мою машину як у посліднього лоха. Я професійно займаюсь ремонтом мобільних телефонів, ну попре це пульти від сигналок знайомим. А от про безпеку власної машини не подумав. Вже два роки катаюсь як фраєр, ні тобі сигналки ні тобі замків хороших. Одним словом відкрили як банку шпротів ножницями. Потянули мобіл на хорошу суму, магнітолу, і пустий гаманець. От тепер в пошуках нормального захисту машини. Передивився я ряд сигналок і зрозумів одну річ. Захистити від профісіонала навіть сама крута незможе а від відморозка можна і подешевше придбати. Всеодно їхня мета не сканування кодів. Але однозначно зробити свій вибір толком неможу. Ось така сумна (вірю що не найсумніша) історія.

9. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

привіт новенький :) Поки не вкрали мою машину, порадь будь-ласка, тут

10. BaNdeRa

BaNdeRa Active Member

VW Golf III 1.6 1994
    Клубна карта:
    000487

Істину глаголиш. Професіонали найвищого рівня мають "апаратуру", яка коштує набагато більше, ніж та машина, яку вони викрадають.

Історія точно не найсумніша, машину лишили ж.

11. ArniXXX

ArniXXX Active Member

VW Passat B3 1.6 Бензин 1990

не понеї прийшли просто

12. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030

Сьогодні з-під пам'ятника Міцкевичу з платної стоянки сперли машину...

13. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

як яку кому ішо :)

14. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030

Я не знаю подробиць, бо просто проходив мимо. Власником була дівчина років 25! Яка машина не знаю, але ментури було море, і прокуратура і т. д. Перше питання яке ДАІшники задали паркувальнику: "За що ви тут гроші збираєте?"

15. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422

Для таких випадків треба зашивати в захищеному місці в автомобілі мобільний телефон з бажано автономним живленням на кадмієвих або нікель-металгідридних батареях(літій-іонні не витримують температуру нижче -10 градісів і різко втрачають заряд). Хоч знав би через оператора де та машинку їздить. В місті з точністю до 20 м. вичисляють. за містом 100м. Дуже хороша порада, раджу всім таке зробити!

16. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

Solarisе, якби в нас на форумі провели хіт парад на кращі філософькі питання, в стилі японських загадок - "як звучить хлопок однією долоньою" або "чому сходить сонце" - ти б напевне зайняв перше місце. ;-)

17. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

а оператор з радістю тобі надасть таку інфу?

18. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030

Є в Київстарі спеціальна послуга "Знайди друга"! Там не треба дозволу оператора чи просити його...

19. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422

Якшо все таки станеться що викрадуть машину, за проханням слідчого МВС йому нададуть всю інформацію про переміщення об'єкту між базовими станціями за останні 60 днів. А якщо є знайомі в офісах оператора, то можна і без того.

20. igorekzzz

igorekzzz Початківець

PASSAT B5 ARG

Я, за мобільний в машині, але крім того з вібродзвінка треба вивести управління релюшкою (звісно, що попередньо настроївши моб. на свій телефон щоб включався вібродзвінок тільки від твого номера ), яка (релюшка) коротить на масу якийсь важливий плюс (наприклад плюс катушок запалювання, чи ін щоб згорів запобіжник чи якийсь дешевий елктровузол). Тоді гарантія що машина десь на трасі зупиниться мін на 30 хв і можливо зможеш її догнати.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)