Пасуть машину здається, шо робити?

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Topol, 1 тра 2007.

1. LOM

LOM Початківець

Volkswagen Polo Classic 1997 1.6S
    Відповідь: Пасуть машину здається, шо робити?

Всем привет!
    Давайте по порядку, а то в какие то дебри зашли!:-?
    Мужики вышли посмотрели и уехали.
    Вариант 1 : ищут свою машину (которую возможно угнали у них :-()
    2 : если захотели угнать, то уже угнали бы. :!: для этого не обязательно смотреть машину на стоянке, в присутствии сторожа. (да, как здоровье сторожа? :grin: )
    3 : Может кто-то в дороге на желтой машине им нахулиганил :lol: Например: типа обрызгал лужей "нормальных пацанов" (ищут виновника, если бы подошел, то стали бы сторожа распрашивать)
    4 : Типа привёз мастера показать какой должна быть машина :smile:.
    5 : Привез перегонщика, показать какую хочет машину, чтобы ему пригнали из-за бугра. (чтобы не пальцах объяснять)
    6 : Может поспорили, какая модель авто и пришли решать спор.
    да много чего может быть...

Совет : загнать авто к бабушке в деревню на остой где-то на годик, (ездить на автобусе)
    а там все забудут и всё уляжется. :grin:

Ну а если серьёзно, то автономный замок под капот, управляется сигнализацией.
    Сигнализацию, брелок носить отдельно от ключей, есть возможность глушуть двигатель на расстоянии.
    Наклей другую марку сигнализации на стекло, + наклейки типа автомобиль маркирован.
    Насчёт прикуривателя - прикольно надо себе поставить. Поставь цифровое табло, как в фильме "Перегонщик-2".
    Можно с подачей топлива, что-то намутить: например незаметный краник на топливную магистраль, нужно правда заводить в салон, (можно для запутывания поставить несколько :lol:)
    На коробку передач Мульти-Лок. На руль и т.д.
    Прикольно это всё время включать и отключать. :grin:

2. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030

Мені здається, що на жовту Корадо спокуситься хіба що недосвідчений злодій. На фіга йому того запалу. Єдина у Львові машина...
    Я десь чув, що навіть машини з мінімальною аерографією не крадуть.

3. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

Вона в мене вошє здається така жовта одна в Україні. Принаймі ні на корадо су ні на чик банді такої нема. :oops:
    Та взагалі темі півроку, не вкрали поки шо. Видно дивилися просто.

4. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422

:twisted:
    То я випасаю кожень тиждень твою тачку на Шептицьких. Литі диски в тебе класні:twisted:

5. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

Продаю взагалі то. ;)
    На днях ставлю RH Alured AD Cup

6. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

ти колись юзав ту послугу?

7. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

мені сподобалось, а якщо в нього нема навіть прав на автобус, я вже не кажу про те що автобуса в нього нема, та і незручно якось паркуватись біля роботи автобусом, і бензи жере як кінь сіна, а їде як кінь голодний.
    нЕЕЕ не треба автобус.

8. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була
  9. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030

Працює не ідеально!Але район перебування в похибці до паралельної вулиці видає... Тобто якщо ти між Володимира Великого і Науковою, то може показати або одну, або іншу. Не пам'ятаю точно, але здається навіть номер будівлі вказує +-

10. vovchyk72

vovchyk72 Початківець

VW Jetta 2.0 2000 (автомат,мекс)

Нова фішка від американських виробників Trunk Monkey Compilation

Як говорять нова революційна ідея.

http://www.youtube.com/watch?v=8avOiTUcD4Y :mrgreen:

11. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Не зрозумів, що саме рекламують, але таку мавпочку би придбав собі. Чи не відомо, коли почнуться поставки на Україну і скільки вона коштуватиме з розмитненнями?

12. vovchyk72

vovchyk72 Початківець

Я ще в штатах не зустрічав їх, мавпочок, але провсяк випадок з фордами і шеві пообережніше їзджу ....

13. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був

))))))

14. chillik

chillik Початківець

VW CORRADO G60 89*

була ситуація мій батько 4 місяці назад купив дачу логан універсал тоді їх було у запоріжжі тук 20 через 2 тіжні після покупки за нею почаи во дворі стежити а потім хотіли поцупити ае мама побачиа в окно і злякала їх , зробили темну тоніровку , мульті лок, кнопочку , імобілайзер є, Х,З, вилин на 10 затримає, від машини начебто відчепиились. приклей ще наклейку від іншої сігналки на скло , хай плутаються

15. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Це для того, щоб мама не бачила злодія в машині і не хвилювалася? :) Чесно, не вважаю це засобом безпеки, швидше навпаки.

16. vovchyk72

vovchyk72 Початківець

нині скинули мені каталік і поки назад не поставили, не було бід мою лялю, прийшлось їхати додому до 10 км не більше з ревом.... Так до чого я веду - скиньте вихлопну і то все, машина буде заводитись з таким ревом, що весь район знати буде .... + економія (до 10% потужности + на газ сильно і часто тиснути нема бажання :) - страшно робиться.... )

17. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

е в тому якась доля правди але то інша тема.

18. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

В усіх випадках, коли моєму далекому родичу крали його Мультиван, його відкочували з гаражів вручну (експертиза показала по слідах).

19. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Смішно і це усі розуміють, але я без свого глушака їздячи чотири дні чуть не позбувся техталона. А по друге коли крадії авто завели твою машину (і ти чуєш шо то саме твій рёв двигуна, що ти вдієш?) їм мабуть пофік що ти чуєш, вони просто встискають газ до підлоги і їдуть на твому авто, а ти потім довго можеш пам*ятати як ти чув як крали твоє авто :mrgreen:

20. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Дозволь не погодитись. Якщо зреагувати правильно в ту ж мить як машину завели то авто буде набагато легше знайти ніж якщо ти це виявиш скажімо наступного ранку.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)