для дівчат э додатковы броньожилети))) щоб сестричок своїх захистити))) ну після паски зразу вибераю паро днів для голосування і фамілії хто піде)
ну що для початку почну хто підписався))) як завжди... дл вибору які дні провести то краще у вихідні... 26-27 квітня чи 3-4 травня в святах я недуже шарю де коли))) такщо виправляйте або пропонуйте) сьогодні щей позвоню до організатора і переговорю що де і як з графіком в нього ))) ну що тепер хто підписався покищо... 1. diesel757 2. електрик 3. Elza (як же без дівчат) 4. Sasa 5. OstapGolf2 +1 під питанням 6. hooliganlviv +1 під питанням 7. rusmaks 8. Bodyn 9. vwiskasha покищо 9людей) думаю буде трішки більше) після пейнтболу пропоную маленький шашлик там же) прошу пишіть коли хто зможе і що по граціку у вас виходить)
Моя пропозиція така: 1. вибирати день "суботу", щоби можна було нормально нормального півасіка посьорбати. 2. брати не сосиски, а нормальне м'ясо, щоби був потужний шашличок. зі собою планую жінку брати. Тому, буде нас вже двоє. Ну і нехай адміни створять "голосовалку" по датах. Так буде краще, і менше бардаку. - це провідна неділя, тому вважаю недоцільним. ну і одразу повідомлю, що у разі вибору 3-4 травня не зможу бути, їду в Житомир дружбанову дитину хрестити.
з тим згідний.... так як зараз сам дивився по своєму графіку. 3 числа на зміні і там весілля... невідпустять( а от з голосуванням було б доречно...
та й взагалі, 1,2,3 травня в основному будуть відпочивати сім'ями, або будуть працювати на дачах, селах. Тобто, користуючись вихідними днями.... Тому, я за "суботи".
мені наприклад 26 також канає... а 27 я як завжди працюю((( хотя можна і в пятницю... но думаю що в пятницю менше народу зможе( тай часу небуде так багато... бо на пейнбол я б пропонував би починати від 12.00 до 14.00 ну і плюс 2-4години гри порахувати, а тоді і шашлик починати робити... я думаю кожен знає де перлина Львова?
ну то шо? на шашлик і пейнтбол їдемо? цей список діючий? Я, їду, беру 1-1,5 кг м'яса і 0,5 "Біленької"......