візьму ще бульби, моркви, цибулі, рису або пшона (для ухи), якогось шпондера та огірочків домашніх (або квашені, або мариновані).
краще одноразову.... А все решта, на розсуд та можливості, корочче те що потрібно для "вилазки". П/С/ якщо в когось є можливість взяти кусок баранини, то можна шурпу зварити. Але тоді уха буде недоречною.:dance:
от інтересно... починається з пейнтболу а закінчиться відпочинком... люди... я нічого проти немаю. якщо нехочете йти, так і пішіть що "ні" і я закрию цю тему, і небуду думати скільки потрібно і чи хто буде.
нігодзяйка...я знаю Курчє....дізєльовий Г2 через мене митий не буде от фулєра... та що мені думати...я б з радістю махнула з вами, але нажаль маю турне на ці вихідні...Так що сорі. Може якось іншим разом
А вам дня хоч стане на таке дійство?) Може зразу палатки візьміть і ночівлю організуєте, а там може ще і в Неділю хто підтягнеться)) Отправлено с моего Inspire 4G через Tapatalk
Облом, 5+2(3) то хіба мало якраз мінімальна пачка 4х4. Збирається краще, там же не тільки стрілялки мали бути, а і культурний відпочинок під шашлик і уху. Отправлено с моего Inspire 4G через Tapatalk
в неділю свято, а завтра друга група яка буде грати то в них своя компанія і день народження хлопчаки від 13-17 років. я вже питався. буду її переносити на іншу дату.
Вже збирались, то дійсно хоч на природу їдьте) принаймі ображений ніхто не буде. А відкладене в "великий ящик" переважно там і залишається. Отправлено с моего Inspire 4G через Tapatalk