Чуєте, а то не ви, часом, стрілялися нині в мене попід вікна? В Любені, в закинутому торговому центрі... Гатили, як молоді!
всі збирались, збирались і обісрались... 17 сторінок форума... я спеціально в укр. приїхав.. мда, ребята, далеко з вами не зайдеш !
від коментарів утримаюсь, але будемо сподіватись, що якось зберемось позапланово на якусь уху чи шашличок.
Ось така хрень прийшла мені в VK: 8 ЧЕРВНЯ! ВЕЛИКА ПЕЙНТБОЛЬНА ГРА у Львові c. Брюховичі! Вас очікує пейнтбольний сценарій, який буде складатись з 3-х етапів. Окрім зони гри буде зона відпочинку та харчування де вас буде розважати діджей DJ Sasha Boxer. Розваги від організаторів, тир для дітей,парковка та багато іншого! Тобто розваги для всіх. Вартість з однієї людини 150 грн. В цю вартість входить: - прокат спорядження-(штани, курточка, маска, зброя + 200 кульок ) - Обід зкладається з : борща, картоплі, відбивної, салата та хліба. Також, всі бажаючі можуть взяти в прокат камеру GoPro, Contour. Від КАВА (Клуб Активного Відпочинку Адреналін) на вас чекають різні активності. Окрім вибухової гри вас очікує безліч конкурсів від організаторів та звісно ж шалений відрив під музику, приємні знайомства та незабутні емоції! Їхній сайт http://sokil.lviv.ua/ Може зберемося, га?
я так счетаю нахера нам якась велика гра? нам треба клубна гра, в своєму дружньому, я б навіть сказав майже сімейному колі і шашличок такий же давайте хтось організовуйте, назначайте дату, хулє тягнути резину, вже он жаби дохлі з нас сміються!
То треба якогось злого адміна, щоб йому настріляти, а доброго шкода буде. Он краще себастьянчика покличте, він дум любить, та і стрілятись веселі буде) Отправлено с моего Inspire 4G через Tapatalk