Передаточні числа

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем peGas, 24 бер 2007.

1. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1
    Відповідь: Передаточні числа

Пегас - ну чого ти так мучишся з тим шо машина не їде? для міста в тебе ідеальний варіант! все збалансовано - невеликий розхід, малий мотор але достатній ривок шоб десь дати жару троха. якшо ти хочеш відчути більшу потужність то просто візьми і купи іншу машину з великим мотором.
    а шодо передаточних чисел то німці їх так придумали шоб тобі не тре було тікі то і робити шо переключатись - якшо почнеш міняти там шось то в міському циклі збільшиться розхід і будеш постійно тикати 1-2-3-4
    я вже не говорю про максималку яка зменшиться...

2. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

а сам не знаю, міняти машину не буду бо буду повним дурнем бо зремонутвав всю машину: перебрав майже всю ходову і кольца міняв. вже не вигідно міняти..... але так хочу шоб вона швидше їхала....

3. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1

Скажу тобі відверто:
    був в мене гольф 2 1.3 - моя перша машина! купив я її за 3000 - був повний при повний труп, по всьому, і ходова і кузов і мотор і електрика! на ній і вчився поводитись з машиною, з майстрами... вклав в неї багато грошей часу і душі - бо багато шо робив сам оскільки не довіряв некваліфікованим і пофігістичним майстрам! в результаті зробив все - всю ходову, капіталку кузова з повним пофарбуванням, весь мотор окрім самого блоку - його не розбирав бо не було потреби... купив дорогі зимові і літні колеса з дисками, поставив хорошу музику... машина була ляля - розхід 6 на трасі і 8 по місту, ідеальна для наших дурних доріг! їздив на ній дуже багато - бувало десь їздили в гори - в день до 500 км накатував - ніколи не підводила! за весь час машина ніразу не стала мені мертво так шоб неїхала зовсім!
    але так як в твому варіанті - мені було мало 1.3 - і я просто взяв і прийняв рішення - продав і купив іншу! все! тут нема місця для математики (типу я стільки вклав а тепер продам і не верну це все)

тепер цифри:
    купив за 3000, вклав в машину десь 3500 (враховуючи невелику аварію)
    продав за 4400

нежалію ні дня шо тоді прийняв таке рішення. а власник моєї старої машини - мій хороший друг, також не жаліє.

такшо не муч себе і або поміняй машину або люби її такою яка вона є і їзди:)
    п.с. головне не давай нашим кулібінським тюнерам лізти під капот і там якісь "тюнінх нах" мутити бо краще ніж зробили німці тут тобі ніхто не зробить... хіба жени її закордон тюнити:) але тюнінг то дуже невдячна справа - тре бути трошки помішаним:) наприклад в твому моторі шоб зняти наприклад +10 конів грамотно і без шкоди для механізмів тре дати десь 1000 баксів!

• Подобається Подобається x 1
  4. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

знаєш твоя історія дуже подібна на мою, тіки то шо я сам не лізу бо нев мію... плюс я її ше не фарбував. в планах також є поставити більш менш нормальну акустику, гуму тоже хорошу купляю :haha:
    Мніяти не можу бо гроші ше не заробляю а ту мені подарували. Повір свого гольфа я дуже люблю. та я себе не мучу, просто цікавлюся чи можна ошсь зробити з нею шоб потужність збіьлшити, я ж машинами відносно недавно почав цікавитись, і прийняв рішення нічого не тюнінгувати

5. Kvass

Kvass Active Member

Октавія

Тюнінг на гольф 1000 баків десять сил.........так може говорити той що це не робив...Купляй в Петра голову дороблену, за день поміняєш, і побачиш як твій Гівік вистрілить..........

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)