Перегрівається виключатель фар

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Васьок або ZiK, 31 бер 2012.

1. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    До речі у звязку з новими чутками про закон про обовязкове включення ближнього світла фар в денну пору доби - зробив за допомогою тих же релюшок включення в пів накалу ламп дальнього. Зробив це через те що покращені лампи від Осраму чи Філіпса через свої технології мають менший термін служби ніж звичайні і зазвичай перегорають саме нитка розжарювання ближнього світла. При цьому всі стандартні функції включення фар збережені, ніяк не дойдуть руки виставити схему на обговорення.

2. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    їдь друже до електрика нехай поставить тобі релюхи, бо спалиш машину

3. Васьок або ZiK

Васьок або ZiK Active Member

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    Згадав про стару тему , так от , що з того вийшло заїхав до Степана , він поставив ті релюшки все , добре підключив , нагрузку зняв , напругу на лампочки з 9 до 12 вольт підняв , результат їду сьогодні після того всього , незрозуміло чого включилися дві праві фари , тобто маленька і велика , виключатель виключив , машину заглушив , дві ліві фари світилися . поки доїхав до місця де то все можна було подивитися , то лампочки перестали світитися . п.с. малося наувазі дві правих а не дві ліві фари ;)

4. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Замкнуло реле! якщо внутрішня (маленька) фара підключена до дальнього то однозначно вийшло з ладу реле,якщо окремо то два реле:). Я більш ніж впевнений що вони (релюхи) стоять під капотом біля фар, а значить на них інтенсивно попадає волога і бруд під час руху (погана герметичність реле), я за пів року експлуатації міняв релюхи і встановлював додаткові "коробки" для їх герметизації, проржавіли контакти "папки" на реле та й внутрянка була вся ржава. Тому не ругайся на майстра а заміни реле і подумай як їх герметизувати:)!

5. Васьок або ZiK

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    нашо їх міняти вони нові , крім того в той день було сухо , але шо цікававо виключилися і не включаються . а з коробочкою ти правий треба глянути

6. dima1405

dima1405 Місцевий

Коли тобі їх поставили? в той день коли було сухо? Я написав найпоширенішу проблему, а Ви б могли її перевірити а не писати "нащо" і відписати що проблема не вних, тоді б Вам підказали на що ще потрібно звернути увагу, а з таким відношенням вирішуйте свою проблему самі!

7. Vasintekc

Vasintekc Active Member

VW passat B5 variant 1.9TDI AVB 2005
    Цікаво було б побачити деталі.

8. Васьок або ZiK

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    я перепрошую , просто хотів сказати , що поставили нові , але вони зараз збою не дають ,тому цікава ситуація , але чому 2 правихих , а не всі 4

9. dima1405

dima1405 Місцевий

Приймаю!:) Ти поставив нові реле після того як "коротнули" дві праві фари, вірно? Внутрішня (маленька) фара підключена (включається) разом з дальнім світлом, я вірно розумію? Якщо так то в тебе на кожну нитку лампочки стоїть окреме реле (ближнє ліве, дальнє ліве, ближнє праве, дальнє праве) принаймі так правильно робити, а в тебе "коротнуло" реле яке управляє ниткою дальнього світла правої фари та внутрішньоїх(маленької) правої фари. Якщо в тебе якось по іншому стоять реле (одне реле на ближній і правої і лівої, одне на дальній) то проблема в чомусь іншому.
    Чому вийшло з ладу лише одне реле ну це збіг багатьох факторів та однозначно що без герметизації інші на підході (просто це замкнуло раніше):).

10. Васьок або ZiK

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    трошки ти не так зрозумів , або не так написав , значить Степан зробив ту всю роботу з фарами і релюшками . все було класна після того я собі поїхав , тоді як їхав вони і коротнули , але в чому прікол , лише раз так це були дві ліві фари якщо сидіти за кермом , тобто велика і маленька , не встиг знайти місяця шоб виправити ту ситуацію , як вони виключилися . тобто то було тимчасове явище , яке не повторилося , але все зараз працює і всі фари світять , я не міняв релюшки , Степан їх як поставив , так вони і до тепер стоять от такі то макарони

11. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    хочеш зробити щось добре - зроби це сам. вже купу раз в цьому переконувався. сам пройдись по проводці і вивчи схему включення. там знань потрібно максимум на 8клас школи

12. gyrza

gyrza Новачок

Гольф 2 GTI
    такаж ситуація була і в мене колись, реле на ближнє та дальнє вирішило всі проблеми. І світло краще і виключателі цілію

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)