переливае monojetronik

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем urbanracer, 5 лют 2013.

1. urbanracer

urbanracer Початківець

VW Golf CL 1.8 RP Mono
    я мав на увазі друге))
    подивився що нічого путнішого в цій ціновій категорії немае...а ваз брати ..якось по комфорту не то...та й ціни на обслуговування гольфіка радують..от би зробити його цього літа і ще 2-3 роки катати і паралельно на щось нове збирати)

2. vas984

vas984 Початківець

Ауді 100 (1.8)
    А масло не бере? Бо як варіант чорними свічки можуть бути також якщо задубіли/зістарились/розтріскались мск (сальники клапанів). Звідси й засрані свічки, і дьоргання на низьких обертах. Бо на високих воно все прогорає.

3. urbanracer

urbanracer Початківець

VW Golf CL 1.8 RP Mono
    всім дякую...хотів вже їхати до Львова на діагностику але порадили спочатку заїхати на гаражі ..Богдан-хлопець шарить реально ..мае всі діагностичні прилади і деталі...я приїхав ,підключив до компа-перевірив -всі датчики в нормі,лямбда мертва...,перевірив дросель-нажимав на дросель,а на компі показувало як він ходить )в загальному все працювало тільки лямбда не того..поміняв лямбду підключив а ЄБУ не реагуе ..відключили мій блок управління а в нього всі контакти окислені,2 ножки згнивші і не факт що решта теж в нормі..втикнули інший ЄБУ)))-йопт ...машинку як підмінили ....комп показав що тепер все гууд)))холості оберти стали 850+-10 ,на прогріві 1100 і падають))ех..не можу натішитись))розхід ще не знаю, тільки сьогодні залив-буду засікати)
    такщо було 3 проблеми:
    1.датчик темпаратури повітря(на штекері показував 600кОм ,а коли пробував тестером на самому датчику то 2,4кОм і мінялось-датчик в нормі тільки треба перепаяти дроти,пока що кинув резистор 2,2кОм)
    2.мертва лямбда
    3.підгнивший Ебу..

вот і виходило 15-16 літрів і при 3000 і більше з глушака летів дим чорного кольору))тепер нічого такого не наблюдаю))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)