Підбір оптимального АКБ

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем OstapGolf2, 29 вер 2014.

1. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Ставте те шо пише завод виробник, не страдайте тими обговореннями про АКБ і єсмність. Вже не одна тема на форумі росмусолена.
    Хто ставить 75ки на стандартний генератор не кажіть потім шо акум скоро здох, логічно бо він не дозаряджався.
    Краще мати 50ку постійно заряджену нормально ніж недозаряджену 75ку.
    В мене в аудюхах АКБ по 64Аг, при тому шо генератори по 120А. Акум завжди нормально заряджений зато. Заводиться після 1,5 місяців простою з пів тичка.

50Аг на той гольф стане поза вуха.

2. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Підтримую.

Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2

3. vwiskasha

vwiskasha Місцевий

vw passat b2 syncro
    audi s4 c4 2.2 turbo
    vw scirocco 2 tropic
    заїжджаєш під шлагбаум і зразу зправа....по суті в них всіх ціна різнилась в 10-20 грн. головне вибрати який хочеш...а там попитаєш в кого дешевше

п.с. будьласка на ти ...мені 20р )

4. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Ще раз кажу, так вже повелося в індустрії, що АКБ при зарядці, бере струм від сили 15% соєї ємності, то ви хоч 1К генератор ставте - все одно не допоможе. Заряд АКБ залежить від часу зарядки в більшій мірі ніж всі інші фактори разом взяті!
    ІМХО: Я б купував АКБ там, де більший вибір і де більше дають за старий.

• Подобається Подобається x 1
  5. black

black Початківець

VW Golf 3 GL 1.8
    В мене сьомий рік стоїть польський Kager Vertigo, цієї осені почав випендрюватись, бо був на відпочинку 2 тижні. Підзарядив, ще заводить машину поки.

6. AlexSt

AlexSt Початківець

FM4 2,5T та ВАЗ 2107 black both
    Сама правда.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)