Підготовка доріг

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Michael, 21 кві 2008.

1. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    Відповідь: Підготовка доріг

Це, мабуть, хтось з свідомих львівян собі бруківочку для облаштування подвір"я прихопив :mrgreen:

Як на мене, то вважаю, що якісних доріг нам ще небачити поки в головах наших і наших батьків (ну не всіх звичайно) совдепівська свідомість і постійне бажання легкого заробітку :sad: А до Євро "12, можна підмарафетити фасади на місяць-другий а потім хоч вались все нафіг, гроші ж освоїли :-D

2. Michael

Michael Початківець

Golf Variant 1,6

М-да. В нас всюди (не тільки в сфері доріг) робиться те, що можно назвати "ямковий ремонт" :?

3. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

Я в тому районі живу. Так там не шар асфальту знімали а бруківку і залівали то все бетонною основою з тим шоби стару бруківку на нову основу покласти. Основу зробили тільки біля РАГСу а бруківку більше ніхто не бачив весь ремонт припинився торік.

4. jaszczur

jaszczur Active Member

mk3 tdi 1z DIESEL POWER ;)

в нас тез такі квітки(глухомані) трапляються, але все сзцзесціє усе менше, заді доброго в тим з як упіймаєшся аутом в таке цос цього дорогого власцііцек покртива косзта ремонту авто, з тим, з мусиш до хай заявити і мати 1 понятого а також якнайкраще замітку полісмена, проблем з виплата відшкодування не має

5. Michael

Michael Початківець

Golf Variant 1,6

Може і в нас вже є закони, щоб взяти підпис понятого, сфотографувати місце події та подати в суд на відшкодування збитків - і через зумовлений законом термін (1 місяць наприклад) тобі на вказаний рахунок вже гроші перевели :-D:shock:8-0
    До речі давно цікавить питання - може хтось з правників пояснить: чи то в нас судів замало, чи то вони справи не квапляться розглядати - але тільки доходить до якихось масових позовів - то "суди завалені, справи не розглядаються". А як на заході, де судячи з фільмів :) судяться якщо собак вночі у сусіда гавкає?

6. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

В нас суди реально завалені справами, тим більше шо районні суди ше й адмінки розглядають по ПДР і про вилучення водійських посвідчень (крім справ загального судочинства, справ про незаконну забудову, сімейних спорів і т.д.). І система судова в нас недосконала, є категорії справ, які відфутболюють всі суди (і загальні, і господарські і адміністративні), жодної відповідальності судді ні перед ким не несуть (в реалі), якшо в справі невидно реальної каси і результату, її запихають в кінець довгого ящика, і шукають формальні підстави для відмови у розгляді позова.
    Якщо під "заходом" мались на увазі США, то там, як і в багатьох інших країнах, система судового прецеденту, де наступні аналогічні справи вирішуються на підставі існуючих рішень, та й загалом система законодавства і судочинства простіша і досконаліша (ефективніше працює і створює менше передумов для корупції).
    по темі: в нас судитись з облавтодором, міською радою чи іншим власником (обслуговувачем) певної ділянки дороги справа безперспективна. Були випадки, коли при зазнанні водієм тілесних ушкоджень середньої тяжкості внаслідок ДТП через невідповідність дорожнього покриття стандартам, за шо передбачений кримінал, дорожні служби відмазуються, а мєнти і експерти роблять все шоб допомогти їм у цій справі.
    Для того, шоб подати в суд на дорожників, треба викликати гайонів, дати їм дєнєг шоб вони написали нормальний план ДТП, проходити експертизу на сп*яніння, потім везти авто на екпертизу по оцінці збитків (за яку платити немалі гроші з своєї кишені), готувати позов в суд, і в результаті може виявитись, шо яма (чи інший дефект дороги) був огороджений, підсвічений, а ти перевищивши швидкість туди влетів, сам винен і в дорожників полюбому нема грошей. Кароче незалежна держава...

• Подобається Подобається x 1
  7. Michael

Michael Початківець

Golf Variant 1,6

Дякую за вичерпну відповідь. Чомусь я не дивуюсь і чекав подібного :-(
    Напевно це всіх хто при владі та грошах влаштовує.
    P.s. Пам"ятаю минулим літом після Умані в напрямку на Львів на трасі в темряві вскочив в страшну яму, передня права резина вщент, зупинився через 50-100 метрів на узбіччі, ставлю запаску (ніч, злива, гроза, щоб запаску дістати витягнув в грязюку все, що в багажнику було - а їхав з Криму, багажник забитий по саме не хочу). Через 5 хвилин - наступна машина влітає в ту ж яму! І тоді звертаю увагу, що на заправці метрах в 200 попереду ще кілька машин вовтузяться... Тут підїзжають гаішники. за ними трактор з причепом і щебьонкою, починають лопатами яму засипати. Гаїшники так ввічливо мене питають, чи все нормально :?, якщо хочете, кажуть - на заправці можете папери з скаргою оформити, ваша машина кажуть вже десь 7-8-ма в такій ситуації. Подивився я на гаі, на щебьонку в ямі, яка через пару годин вся на дорозі буде, махнув рукою, поставив запаску і поїхав далі. Єдине питання було до гаі - якщо знаєте про яму, вже трактор приволокли, чому якесь аварійне освітлення на дорозі не залишили біля ями?

8. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030

В них на це немає часу!

9. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

я працюю на привокзальній тут де ремонтують дорогу. То мені скоро щоб до роботи доїхати треба буде джип купувати.
    Я бачив як вони роблять годину поробили 3 години туплять бо чогось нема, реально метр дороги роблять тижнями.

10. Michael

Michael Початківець

Golf Variant 1,6

На привокзальній думаю що нам ще мінімум одну зиму на Новий рік і свята треба буде пережити ту страшну пробку, що створюється на ці дні :-(
    Хоча і зараз - кожний день там їду і ругаюсь з того "автопоїзда" з маршруток

11. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030

Володимира Великого поворот на маг Океан!

12. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

там якшо в двори поїхати то взагалі джип-фест можна влаштовувати в стилі урбан. Я там жив колись таке там вже давно особливо весело як після дощику якийсь фраєр по калюжам пробує поїздити :haha:))

13. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

Це ще цвяточки, а от в центрі міста, а саме, вул. Лесі Українки - це взагалі шось.

Трохи далі за поворот на вірменський дворик - підступний трамплін!!!
    Якщо їхати швидше 25 км/год то почуєте сумну пісню захисту двигуна.
    А таке трапляється дуже часто, так як живу тут то чую кожен день ((
    Тож, будьте уважні ;)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)