Підігрів дзеркал

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем Vova$, 21 лют 2010.

1. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    треба спочатку вияснити чи проблема в само нагрівальному елементі чи в проводці.

2. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    знімаєш і провіряєш на опір.

3. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    ого хлопаки, так многа букафф написали шо пісец.
    постараюся в загальному просвітити вас в питаннях обігріву дзеркал.
    ітак, підігрів зеркал штатно заведений на кнопку підігріву заднього скла, тобто обігрів скла і зеркал включаються і виключаються разом.
    далі, для тих, у кого зеркала з підігрівом, але він неробочий, радив би просто відновити штатний обігрів. робиться це просто і досить надійно. у мене це працює вже 3 роки. в неті є повно мануалів на цю тему.
    як вияснити, чи зеркала мають обігрів? просто, якшо ел. регулювання, то і підігрів має бути.
    у кого підігріву нема, не радив би з цим заморочуватись, іб@ніна ше та і не варта тих зусиль.
    цікавить шось детальніше, велкам.

4. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    хз я от почитав пару форупів так там можна поколхозити досить дешево
    або взяи на розборці зі всіма дротами не знаю правда ціни
    або купити самі дзеркала з підігрівом і вивести на них тільки дроти
    підігрів дзеркал це така штука що варто над нею позпморочуватися ще й так як в мене дуже темна тоніровка то в дощ взагалі їду навпомачки))))

5. Прораб

Прораб Початківець

Кадди 08 1.9 TDI
    Всем привет! После покупки каддика зеркала были полуоблезлые, нашел на автоюа человека которые продает асферику с подогревом и антибликом, монтаж занял 2 часа при том что я не знал что и куда, так что гемора нет было б желание, подключил на кнопку подогрева заднего стекла, не скажу что за 1,5 минуты все зимой оттаивало, но минут 5 это занимало, всеравно машину грею не меньше 5 минут, если кому интересно где брал свистните поищу и дам ссылку.

• Подобається Подобається x 1
  6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    И дорого продает?

7. Прораб

Прораб Початківець

Кадди 08 1.9 TDI
  8. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    поставив я той новий обігрівач від Vova$. Розмерзається/ висихає скоріше за штатне. При чому штатне починає розігріватись від середини до країв, а це - рівномірно.
    дзеркала штатного шукати не було сенсу. оскільки б/у настільки приклеєне до тієї пластмаски, що скоріше розколеться на дрібні куски. Тому зняв старе, заніс на порізку скла. там за 10 грн вирізали мені дзеркало з трохи тонованим відтінком.
    Далі - клеємо до пластмаски підігрівач, до підігрівача дзеркало. Підігрівач з однієї і другої сторони має клейке покриття. але для надійності було використано клей (прозорий), яким склеюють пластикові водовідливи і стоки. Клей витримує температурний режим і зтягує намертво.

п.с. Vova$у - дякую.))

9. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Користуйся на здоровя :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)