Відповідь: Підсвітка днища... А мені подобається! Ше і жовта до того! Краса! Вона продається? Давно хочу собі таку взяти, викличу Ореста на драг по болоті на його бобіку, програє волонянці як пити дати. Візьму з підсвіткою, а якщо вона дорога власнику як память - то без неї. Скіко? І ше троха офтопу - може хто продає або має знайомих з волонянкою - то я б взяв.
Відповідь: Підсвітка днища... Розумієш як тобі сказати вкожного свої смаки, якшо ти маєш наувазі село то шо то волинянка так кожен має то шо має він має іншу машину а та як джип, по болоті нею нема рівних!!!!! (машина та колхоспу немає неон гарно захований і гарно ввечері світить) Topol, машина непродається!!! Доречі як недивно волинянки зараз дуже ціняться за ту волинянку йому пропонували 1500 у.о. і в газеті тоже ціни космічні але значить є за шо!!!! а так машина класна , кузов негнилий мотор як годиник клацає сідухи з підігрівом музика ітд., Сорі за офтоп!!!
Відповідь: Підсвітка днища... Згоден, я написав свою думку, що мені не подобається підсвітка. Я нічого не мав на увазі, мені просто не подобається підсвітка дна, чи це БМВ чи Мерс - без різниці. Розумієш, я люблю оригінал, а всякі підсвітки і т.п. це тюнінх совка (не знаю кіку тобі рочків, може не памятаєш але в СССР був тюнінг наступний: до машини прикручували все що можна прикрутити, всякі відбивачі (катафоти отражатєлі (рус.)), болотники іграшки і т.п і т.д. Мабуть ще з тих часів мене це все вихарює! На одному з форумів я казав "треба брати кутову шліфмашину (болгарку - нар.) і все відрізати нах....
Відповідь: Підсвітка днища... Ну так тут я з тобою згіден, алеж зараз не СССР і є багато чого гарного, одним словом давай небудем спорити бо як ми з тобою погодили в кожного свої смаки:mrgreen:
Відповідь: Підсвітка днища... Може хтось із читачів розуміє, що тут написано, але я, особисто ні. Тому, як адміністратор, наполегливо раджу змінити кількість дописів на їх якість. Якщо цього не станеться, будемо вживати інших засобів.
Відповідь: Підсвітка днища... Ну вот мені все зрозуміло, ще раз, якшо їдеш 100км. то світло гарно розсіюється по сухій дорозі, АБО, якшо їдеш по воді наприклад калюжі то світло гарно відбивається як в дзеркалі, Орест якшо я тут невтему то просто скажи і витри мої пости, сорі якшо хтось шось незрозумів!!!!