Підсвітка дверних ручок салону (Фото Звіт)!

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем FasT, 22 бер 2009.

1. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    у меня взято с подсветки прикуривателя

2. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8
    Я маю на увазі якими діодами?

3. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    В мене діоди від запальнички(підібрали опір). Корисне з приємним і дещевше!!!

4. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    Тема по підбору опорів для світлодіодів: тиц-тиц

ENERGY і Євген, ваші суперечки там! :cool:

• Подобається Подобається x 2
  5. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Дякую за створену тему, і перенесення туди всіх дописів, а то я вже переживав, що все потруть за оффтоп. :)

• Подобається Подобається x 1
  6. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    FasT, похвально-похвально так би мовити!
    Продовжуєш почату мною роботу "очервонення" всього що світиться і навіть більше - всього що не світиться! молодчина!

Правда мені чуть серце не розірвалось як побачив що ти запхав дрель здоровенну в гольфика якого досі люблю і сумую. Тільки потім побачив що тільки ручки ти посверлив трохи а не корпус.

Ідея супер. До речі перший раз таке побачив. І хтось казав що мовляв не треба - треба. Особливо коли їздиш на різних машинах (особливо на вольво, де ручки якось зовсім по другому зроблені) - то деколи механічно забуваєш як двері відкрити. А про пасажирів в темну пору доби я взагалі мовчу - чуть не двері їм треба відкривати.

А так - червоний світлячок гріє душу і вказує вихід до комунізму. Молодець. Тішуся що віддав гольфиська в добрі руки. Зроблю собі таке на кораді, хай тільки вернусь.

Останнє редагування: 4 кві 2009
  7. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Topol, дякую. Гольф мені дістався в офігенному стані більшою мірою завдяки тобі, тому було б злочином по відношиню до VW його не шанувати і нічого в ньому не робити. Сорі за офтоп.
    По темі: наразі задоволений підсвіткою дуже, єдиним недоліком є те, що діоди не розсіюючі, а точкові. При нагоді поміняю.

8. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Не треба міняти. Потри їх трішки наждачкою - стануть розсіюючі.
    плюс світлофільтр чуток + білий папірець як прокладку. буде повне розсіяння!

9. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    для тих кому постійно щось невидно ще такий варіант..

ця тема в тюнінгу :dntknw:

10. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    ше прикольно, коли на ключі є лямпочка;)

11. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Solaris, класна річ до речі, тільки не акуратно зроблено! У нових авто є така штука у вигляді кільця, як у нас прикурювач.

12. ENERGY

ENERGY Місцевий

Нарешті і сам вирішив зайнятися підсвіткою всяких дрібничок у своїй Джеті. Але на початку вирішив зремонтувати стандартну, бо більше половини девайсів не світиться по причини перегорілих ламп або проблем з проводкою (якийсь з попередніх власників дорвався до проводки).
    Вчора руки дойшли до прикурювача, він взагалі поломаний, не витягується, лампочки нема, штекер на ньому зовсім не такий як лежить провід для нього поруч. Одним словом прикурювач треба інший. Може в когось завалявся старий робочий (на штекер з трьома паралельними контактами)? Бо їздити по шротам за такою дрібничкою не хочеться - то відкупив би/взяв в добрі руки. Чи не варто заморочуватися і піти купити на авторинку від якоїсь лєвої моделі і вже колхозити ?

13. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Колхозити може неполучитися! Якщо він в тебе стоїть в центральній консолі і закривається кришкою попільнички то в тебе буде постійно відкрита попільничка. В мене була та сама проблема, але стояв рідний корпус а самого прикурювача небуло, тай проводки теж. Купив новий схожий на жигулівський, поставив, підключив:- а потім їздив або з приоткритою кришкою попільнички або з прикурювачем на полочці. Довго невитримав знайшов оригінал, все переробив назад. Тепер те що треба.

14. ENERGY

ENERGY Місцевий

Знайшов сьогодні на базарі прикурювачі - універсальний дійсно довший коштує 20грн, оригінальний , виглядає точно як наш ше й з написом мейд ін джермані коштує в 7 разів більше - 135грн.
    Щось ціна мене оригінального "порадувала", та й продавець сказав шо на шроті такі ж ціни, вирішив поки обійтися залишками свого - огляд показав що спіраль ніхромова покрита здоровим слоєм ржавчини, відколупати який навряд чи акуратно вдастся. Буду використовувати прикурювач тоді лише як розетку. До речі попільнички в мене взагалі нема, тобто саму ту "шухлядку" хтось загубив :sad:

15. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Бляха скільки можна слухати продавців!??? Продавці вам розкажуть..
    Єдина їхня ціль - продати! Позвони до Стьопи на шрот то він я думаю тобі всю центральну консоль з прикурювачами проводкою і попільничкою продасть за стольник!!

Щойно не стримався і до нього передзвонив. Каже що все в зборі має дома і ВСЕ коштує 100 грн!!!!!!!!! Думаю окремо теж має.
    ПЕРЕСТАНЬТЕ СЛУХАТИ ПРОДАВЦІВ!

16. Volodumur

Volodumur Місцевий

VW Jetta II GT 2,0(ABF)))
    +1,в мене також не було прикурювача,то я оригінальний на шроті купив за 10 грн

17. ENERGY

ENERGY Місцевий

Ок, дуже дякую. Обовязково тепер подзвоню до нього.

18. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991
    Можна зроботи ще підсвітку кешень в дверах і під кешенями встановити також освітлення з подвійною користю, при закритих дверях світить під ноги, при відкритин на калюжі на вулиці, в які ти мав би стати.

19. lugnik

lugnik Початківець

B-5 1.8 т
    А де таке на свій авто можна зробити?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)