Відповідь: Pioneer DEH 1099 "линейному входу магнитолы " це примочка до звичайного патіфона чи цілий автоапарат? бо те що я питав, це просто апарат замість мого старого....
Відповідь: Pioneer DEH 1099 Сейчас не скажу, потому что дома, а прайсы все на работе. Перезвони мне 8 /097/ 934-59-54. С поненедльника, подъедешь и поговорим, подберем и покажем все.
Відповідь: Pioneer DEH 1099 Нет. Это не примочка. Это обычные входы на автомагнитоле. Что у тебя сейчас в авто установлено? Какой ДВД, какая Автомагнитола?
Відповідь: Pioneer DEH 1099 В мене зараз дуже просто... Кенвуд на СД ріал аудіо, 6 колонок, але більш менш грають ьільки 2 в дверках, треба то кубло на якість переводити. Що я собі планую... ДВД програвач, плазмочку на панель (зробити щоб знімалася при потребі), з колонками толк зробити (якісь замінити), підсилювач на саб + саб. Все.
Відповідь: Pioneer DEH 1099 Система ясна. Если будет время - заезжай ко мне, поговорим, я тебе покажу разные варианты. Можем конечно тут пообщаться, но в реале проще будет и ефективней. Набери меня когда сможешь - 8 /097/ 934-59-54
Відповідь: Pioneer DEH 1099 Подїехать не смогу. Поєтому пообщаюсь тут. Хочу взять магнитолу в рокко. Выбор пал на Кларион 666 или 665 (есть еще 668, но он дорогой, потому, как европеец) говорят, что это один и тот же аппарат, только выпущеный на разные регионы. 665 - америкос. 666 - даже не знаю. Основной критерий выбора - качество звука за эти деньги. По деньгам. 665 предлагают за 240 уе, а 666 - 220 уе. Саня, что скажешь по моему выбору?
Відповідь: Pioneer DEH 1099 ми вже колись спілкувалися за обезшумку вроді маю пару питань виберемо час під*їду
Відповідь: Pioneer DEH 1099 Scirocco GTi, я сравнивал с другими головами. Этот Кларик стоит этих денег. По функциям я сравнивал с моделями в этом ценовом диапазоне. Если состояние нормальное, то бери. Только проверь не скачет ли диск в нем и нормально ли читает, потому что у Клариков больное место - лазер
Відповідь: Pioneer DEH 1099 Дякую всім!!! Учора зплатив за Кларік 666 завтра повинен приїхати. Купив його новий за 220 у.о. Брав тут: www.autosound.kiev.ua ЗІ Треба у церкву з Кларіком прогулятись, охрестити його!
Відповідь: Pioneer DEH 1099 Адмін витріть ті пости ато тема про магнітофон а тут вже фотки дєвок кидають
Відповідь: Pioneer DEH 1099 Слухай якого ти милого клацнув мені на мінус!!!!!!!!!!!!!! і редагував після цього свій пост!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! я нажав тобі на мінус бо ти того заслужив кидаєш фото де нетреба!!!!!!!!!! АДМІНІСТРАТОР !!!!!!