Відповідь: Pioneer DEH 1099 Ще ні , вирішили віддати ту магнітолу і доплатити і взяти оригінал, а на гуртовню поїду аж через 2 тижні, такшо через 2 тижні напишу, хоча тєлік приміряв дивиться класно от тільки боюся щоб лобове через це нерозбили:mrgreen:
Відповідь: Pioneer DEH 1099 Про лобове ти правий!Н не хочеш ДВД з дісплеєм, який ховається!Він дорожчий, але можна попросити і б.у. привезуть в нульовому стані!!!
Відповідь: Pioneer DEH 1099 До 400 у.о. сам монитор или с мафоном уже? Позвони!!! третий раз тебе говорю... Есть варианты и с выезжающим до 400 у.о. - новые
Відповідь: Pioneer DEH 1099 ок! просто мушу перше той віддати шоб гроші забрати і знати 100% тоді зразу подзвоню і шось запропонуєш, просто може так вийти шо він несхоче віддати гроші і прийдеться міняти!!!!
Відповідь: Pioneer DEH 1099 ок! просто мушу перше той віддати шоб гроші забрати і знати 100% тоді зразу подзвоню і шось запропонуєш, просто може так вийти шо він несхоче віддати гроші і прийдеться міняти!!!!
Відповідь: Pioneer DEH 1099 Всім привіт! Значить їздив я за ту магнітолу той чувак віддати гроші незахотів і ми поміняли на JVC KD-DV6201 що можеете сказати про цю модель, знаю точно це непідробка можна почитати ТУТ! чекаю відгуків:mrgreen:
Відповідь: Pioneer DEH 1099 питання до Sasha Van Gate чи займаєшся встановленням музики, ато я тєлік купив і тепер незнаю як його поставити чи провода зверху кидати чи можна якось в ті шахти що до пічки йдуть чи провода несплавляться!!!
Відповідь: Pioneer DEH 1099 На днях був в Ужгороді і надибав от такий патіфон ORION DVD-088G як і Pioneer хочу почути відгуки про дане диво техніки! Опис:http://www.avtozvuk.com.ua/info.php?id=2635
Відповідь: Pioneer DEH 1099 Саша Help!!!!!!!!!! Слухай такий прікол я поставив той джівісі і підключив тєлік а там звук іде а на тєліку пише шось там нот дрівер, монітор шось таке приблизне!!!!! але коли вставляю диск з музикою то на моніторі висвітлює список пісень! я всетаки думаю що це монітор чи маєш ти якісь тєліки в наявності яб тобі передзвониі і якось підїхав шо попробувати підключити інакший монітор чи поканає?????????????