Питання по ПДР

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем Чортопхай, 9 чер 2013.

1. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Ну от з цим наше законодавство ще шкутильгає, тому, мабудь вирішили ТАК як є.

2. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    Ставиться тоді знак заборони зупинки і парковки через кожні 10 метрів і наряд даїшників тільки на ту вулиці.. За місяць часу і бюджет солідно поповниться і люди культурнішими стануть!:diablo:

P.S.: але класно намалював, нє ?! MSPAINT рулит ) Херніть хтось мінус до карми на щастя, бо щось забагато в мене

3. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Я розумію що якщо дивитися з Німеччини, то все дуже просто вирішується. Але не в Україні, в нас ДАІшники не могли (точніше не хотіли) побороти паркування на пішохідній площі Ринок, а ти про якусь вуличку в центрі ))
    На наших людей (не тільки водіїв) діють тільки фізичні обмеження, як от боларди чи бордюри.
    А якщо зробити велодоріжку так як ти пропонував вище (і як це зроблено далі по Січових Стрільців) то вилазять інші рагулі
    До речі для допомоги по цьому безпредєлу що зображений, прошу дзвоніть на гарячу лінію міста. Чим більше буде скарг - тим швидше приберуть це неподобство з тротуару.

Останнє редагування: 6 тра 2014
  4. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    тому що у Львові все вирішують баблоси! І ніхто в.т.ч. Садівник ніколи для людей нічого людського не зробили, хоча що тут на мікро рівні казати, якщо на макро, тобто на рівні держави за 25 років незалежності ЖОДНОГО великого проекту не було реалізовано... Україні при всьому теперішньому розкладі напевно варто оголосити війну німеччині і тут ж здатися.. Москалі тоді відсосуть і в ЄС відразу попадете..

5. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    і я пропонував забрати оті припарковані корита і на їх місці зробити доріжку, а не на тротуарі. Вони тими доріжками відсунули пішоходів ще більше до будинків, доречі, а балкони у львові більше не падають, людей не вбивають?

6. seriz

seriz Новачок

octavia
    кому потрібно подивитись правила дорожнього руху, або скачати правила на українській і російській мові, заходьте на сайт Дороги України
    правила дорожнього руху

7. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    для чого, якщо офіційне видання завжди доступне на rada.gov.ua?

8. exalto

exalto Місцевий

VW Passat B5 99" 1.8 20V (ARG), 5МКПП
    Клубна карта:
    000085
    Недавно мав неприємний інцидент на вул.Городоцькій перед Скринею.
    Я їхав свідомо на зелений сигнал світлофора в правому ряді, і бачив як з трамвайного депо виїжджав трамвай (перед тим був встановлений дорожній знак про перехрещення з трамвайною колією), в нього на його світлофорі горіли білі вогні (вже точно не пам'ятаю в якій послідовності, бо не звернув увагу), ну і коли я вже підїхав майже до місця перехрещення з трамвайною колією, то без лишньої думки знав, що трамвай мав би мене пропустити, але трамвай собі поїхав далі по рейках і мені чудом вдалось уникнути ДТП. Питання, хто мав перевагу в русі в даній ситуації? Якщо би трамвайного світлофора не було, то зрозуміло, що я мав пропустити трамвай, але у цьому випадку в нього був світлофор, і на ньому повинен би горіти заборонний сигнал для трамвая, коли для автомобілів горить зелений, чи я помиляюсь?

9. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Він мав Тебе пропустити бо виїжджаючи з депо трамвай не має переваги в ресі.

10. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Не може сбути суперчності в світлофорах на перехресті з різних напрямків, і неважливо чи то світлофор для авто чи трамваю. Тому, якщо тобі було зелене, то трамваю світився заборонний сигнал і він його проігнорував.

11. exalto

exalto Місцевий

Клубна карта:
    000085
    І я так зразу подумав, але коли мені в правий бік починає трамвай їхати на не малі швидкості, часу думати не було взагалі, я йому ше встиг засигнали десь на секунду (реакції 0) і я тобі газ до бляхи як то кажуть, і будь-шо-буде)) ... одним словом чудом мій ВАГ вцілів, ну його нах ту Привокзальну, як не мужик з каляскою з картоном шириною 1,5м !! на зустріч мені в лівому ряді (мусів повну зупинку робити, хотілось йому багато що сказати, але я сидів в шоці декілька секунд і так ми розїхались) то трамвай, треба об'їжджати ту Привокзальну при можливості..

12. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    http://dai.org.ua/ekzamen-pdr#/1_528
    от такі зара тести на сайті дай, хто хоче відповісти на той тест виберіть варіант і натисніть "віповісти".

Правильна відповідь має бути "правий синій автомобіль", бо згідно картинки червоний автомобіль ВЖЕ порушує правила не ввімкнувши сигнал повороту, виконуючи МАНЕВР зїзду з головної дороги. Та і навіть як би ввімкнув, то згідно пункту 10.3 він мав би пропустити авто справа, адже це ідеальна симуляція виїзду з кільця, яке є головним(у нас у Львові таких кільцевих більшість).
    Ось так наше дай вчить водіїв тупити і неправильно проїзджати ділянки головної дороги! Будьте уважні.

13. exalto

exalto Місцевий

Клубна карта:
    000085
    просте питання і помилка, але то якийсь не офіційний їх сайт.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)