Питання по витраті палива мотор РВ 1,8 GTI

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Shpuganich, 12 гру 2012.

1. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    повністю підтримую. бісить коли хтось валить на обгін на малих обертах і ніби стидається перемкнутись на понижену коли є зустрічні. правда це не стосується кубатурних машин.
    в мене мотор тягне ефективно майже до червоних обертів

2. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    АКПП власне переключає передачі десь в районі 2000/2200 ;) Правда то ще залежить від положення педалі газу і швидкості (вона це все контролює), але в міському режимі саме так. Тому не вважаю що розробники щось зробили неправильно.

Двигун двигуну - різниця. Для мого мотора сама ефективніша віддача на 2500, мабудь тому і АКПП старається в цьому ж діапазоні переключати. Ще раз нагадую, що переключення при більших швидкостях і педалі газу в полік (кік-даун) не дає коробці можливості переключитися в потрібному діапазоні оберті, але це форс мажор ;)

На днях,(в суботу) їхав 150 (на літній гумі - спішив поміняти на зимову :D ), то засікав оберти - без обгонів мій пасік більше 4200 не видав :) думаю якщо б втиснув 160 то було б десь в районі 5000.
    Тобто 148 км по трасі і 56 по місту(Наукова - Городоцька - Клепарівська - Липинського - Кривчиці - Галицьке п-тя і так 2 рази, вертався до дому :D ), а перд тим заправив на Окко 25л, от їх сьогодні і виїздив (додатково режим старт/стоп ще 24км). от тобі і середній розхід:
    25/(148+56+24)/100 = 10.96

3. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    в звичайному режимі на малому газі і в мене на таких обертах перемикає.
    в мене просто стиль їзди - швидкий розгін на 3500 до 80(чи необхідної) по місту, а далі майже без газу підтримка цієї швидкості на ~2000. в такому режимі якраз і бере до 13.5

4. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    !!?? В мене шок... Це при такій-то погоді ? Літня гума і 150 ? А поміняти раніше і не доводити до такого екстриму не можна було? Я нікого не збираюсь повчати, бо сам ще молодий і недосвідчений, але...

5. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    доречі в мого кума пасат б4 також з АДЗ але на механіці і от в нього реальна витрата(не раз з ним їздили на великі відстані) траса 6-7, місто навіть зимою максимум 10. але стиль їзди - пенсіонерення

6. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    То було на відрізку 2 км траси на Червоноград, в лісі, без машин попереду і ззаду, та й той, хто туди їздить - знає, що цю ділянку тре пролітати, бо інакше буде трясти по ямах... А розігнався, бо на зїзді згадував кумові про збільшений розхід палива - от тому і засікав кілометраж, оберти і т.д.
    А взагалі таке повторювати без присутності дорослих не раджу!
    Жарт. Якщо чесно - КАЮСЬ!

7. AndriyKo

AndriyKo Active Member

Golf 2 1.3
    Golf 3 1,8 ABS продано
    в кінці листопада, перед поїздкою в тернопіль поміняв свічки. На пройдений кілометраж в 120 км, моє гольфенятко з мотором 1,8 ABS згамало рівно 6,5 літри оківської А-95. при швидкості 80-110км\год.

8. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Почитав я, хто і як їздить, і все стало зрозуміло.
    Якщо "газ в пол", або тупо стояти в пробці (а не об'їзжати), то і ясно, що будуть конячі витрати палива. Нічого дивного.

9. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    в мене якщо пенсіонерити витрата пального зменшувалась максимум на 1 літр. але так нецікаво їхати

10. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    А що, цікаво різкий розгін від світлофора, а через 100-200м таке ж різке гальмування ?
    Багажник на дах, гідрак, кондюк, дешева гума (а ще й різна на двох осях), невідрегульована (або занедбана/несправна) паливна апаратура, які-небудь дешеві свічки (та ще й непідібрані до двигуна), 92 замість 95, і т.д.
    То й нема чого дивуватись !

11. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    різкий розгін(часто допомагає попасти в зелену хвилю світлофорів) а далі накатом-накатом і плавне гальмування . гідрак є, багажника нема, навіть релінгів, кондюка нема, гума завжди якісна середнього цінового діапазону(Michelin, Bridgestone), паливна майже в чудовому стані(форси помиті, помилок нема всі праметри в нормі, на черзі тільки заміна лямбди), система запалювання замінена від катушки до свічок на таку як треба фірми Beru(по оригіналу часто іде), тільки 95 Socar\Shell

12. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Не мав у цьому навіть найменшого сумніву.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)