Подаруй дитині свято - ПРОДОВЖЕННЯ! Христос народився! Так, як говорив раніше, нам (з моїми працівниками) вдалося наколядувати не малу пачку грошей. Грошей вистарчить і на новий ровер і на багато ще чого! Я пропоную продовжити цю розпочату справу спільно як "!ФЕСТ & Львівський Volkswagen Клуб"! Ми плануємо (попередньо) в цю п*ятницю 13 січня відвідати цей дитячий будинок. Можливо хтось долучиться від клубу чисто морально! Матеріальне забезпечення за нами!!! Ми діточкам покажемо реальну програму вертепу та привеземо гостинці! Мій телефон (066)735-24-75 Юрій Очікую на пропозиції.
Попереднє інфо в цю п*ятницю в обід з нашого офісу Лемківської 15А Ми не врахували що це буде старий новий рік, тому дату може бути змінено.
Все таки ми поїдемо в цю п*ятницю в обід виїзд. Детально скажу завтра! Я хочу, щоб хтось з клубу ще поїхав і прапора взяв з Фольцваген клубу!!!! Я розумію, що нікому не потрібна ця піар акція, але досягнення клубу вважаю доцільним виставляти! Фотки будуть, це я особисто обіцяю! П.С. Роверок вже купили! Я вирішив, ми заїдемо на секонд і накупимо на залишкові гроші багато якісного і не зношеного одягу і може взуття!
Інфо про виїзд! Виїзджаємо завтра в п*ятницю 13 січня о 14-30 збір (15-00 виїзд) з Лемківської 15А від кафе CHE (Чебуреки). Хто хоче, може приєднатися. (066)735-24-75 Юрко
Я постараюся бути Офтоп: До речі, хто ще збирається в Хатинку 21 числа, а білєт не купив, може теж підтягнутися і закинути мені бабки Кіндер, а ти з нами чи проти нас?
Чи тобі мінусика вліпити за таке?!!!!! Кіндер ніколи не був проти ВАС!!!!!! Я не впевнений ще, тому й мовчу! Я не знаю друже!!!!
Велике ДЯКУЮ, Юрі (Кіндер), що взяв з собою на продовження акції!!! Роверок доставили, поколядували, дітей потішили! Колектив ФЕСТу - супер! Фото у Юри, думаю викладе при найближчій нагоді!
Привіт колеги! Як і обіцяв, все відбулося! Дітям подарували трохи свята, було багато емоцій, був вертеп, були гостинці, був роверок. Утримаюся від коментарів, мені ще до цих пір важко, моя дитяча психіка трохи похитнулася. Дякую Юркові FASTу, що приєднався до нашого вертепу та колядував разом з нами, а також показав дорогу до сиротинця і підтримував мило розмову і бойовий дух! Сподіваюся діткам подарували трішки свята!
Однозначно.РІСПЕКТ-РІСПЕКТ-РІСПЕКТ Кіндер,може зібрати певну суму на ці витрати.Я також би долучився до цієЇ поЇздки,але фізично не зміг. МОЛОДЦІ!!!
Продовжуємо, чи ні??? Якщо так, то: - Їдемо до "старих друзів", чи шукаємо нових (пам'ятаю в Чортопхай були пропозиції); - А далі по накатаній .....