Такі от реалії! ((( Пропоную пришвидшити вибір будинку і рухатись в напрямку збору подарків та коштів!
Кажу треба вибрати найзахудаліший сиротинець і подумати як грамотно розпорядитися бюджетом!!!!!!! Гроші не давати, бо не проконтролюємо їх!!!!!!!!!!!!
Та ні, я просто думала, можливо ти про цей сиротинець говорила.....Там дійсно, елементарного дітям бракує.... ((((
Моя картка зараз дуже активно працює, по кілька операцій на день (прихід-розхід), я не хотів би вплутувати туди громадські гроші, я з майками ледве кінці познаходив де які гроші. Юра Фаст готовий як і в попередні роки зайнятися збором грошей. Але він картки не має, тому йому тільки нести готівку. Краще всім приїхати на найближчу зустріч і здати бабки касиру особисто.
Взагалі картку легко зробити, бо не кожен зможе приїхати на зїзд. а на форумі клубу дуже багато однодумців.
хотів почути якісь відгуки про цю службу. Сьгодні взяв там 2 листа від дітей сиріт з дитячого будинку сімейного типу
Відгуки направду різні, але здебільшого це бізнес з благодійною ціллю. Можна через них, а можна напряму заїхати в сиротинець.
Друже, та не гарячкуй так! Просто в нас тут тема вже кілька років продовжується, і ми в ній пишемо про те, куди (в який дитячий будинок) збираємося їхати цього року, чим допомагати, і домовляємося: де? коли? скільки? що? хто це зробить? Тому Твій допис був трохи не ф тєму, тобто, Ти не докінця пояснив, в що Тобі розходиться. Відпружся!
Ну то може поясниш, для тих хто на бронепозді? Причому тут бідна Мальта до України? Пропонуєш ще закордонних сиріток порадувати?
Басс, Мальтійська служба має філію в Україні, і навіть офіс ві Львові, вони бабло по всьому світу заробляють