В нас, як завжди, без бла-бла-бла (читай флуду) - не буває... Давайте по суті. Наступний з'їзд 07.12.12р. Постараюсь бути, тому усі хто має бажання долучитись - приїжджайте із тим, яким чином ви хочете та можете долучитись (раді усьому). Також, я завжди на зв'язку, як і Олег (ака Bosh), номера в підписах - дзвонимо та домовляємось про зустріч, якщо немає змоги на з'їзд приїхати, а долучитись хочете. Не марнуємо час (не так і багато залишилось) - вибираємо сиротинець та оргкомітет!!!
Щось дуже тут тихо Моя пропозиція не придумувати другого ровера, а їхати з подарунками там де все. Можна приїхати і показати виставу до Святого Миколая. Є деякі міркування щодо цього.
Збираємось так як завжди, хто скільки може або що може, у визначений час поїздки збираємось і їдемо. Що до вистави, я можу домовитись з школою, де кожного року діти готують виставу до дня Святого Миколая, беремо їх з собою. А далі по плану приїзджаєм на місце вистава подарунки і т.д., опісля повертаємось до дому.
Думаю, щоб взяти дітей із собою, потрібно щоб їхало декілька машин.... А як завжди - не всі мають можливість поїхати
Перше треба прийняти рішення, так чи ні а потім шукати машини. Я особисту поїду і 4 людини можу взяти. Так що рішення за оргкомітетом. Якщо щось буду сам шукати транспорт.
Я особисто тільки ЗА! Буде дітям потіха Ок. Як учасник оргкомітету минулих 2х років, візьму на себе ініціативу по просувані теми й надалі! 1) Прохання до Адмінів закріпити тему у верху! 2) Пишемо тут хто згідний долучитись і яким чином (на з'їзді чи десь при зустрічі) 3) Пропонуємо дитбудинок! ЦЕ ВАЖЛИВО! 4) Хто планує і матиме час поїхати? Питання до Юрка (Кіндер), коли, що і як плануєте ви із Вертепом? Організовуємо спільну акцію? Одну чи їдемо двічі? Бош, Чортопхай, ви як і минулого року не проти в оргкомітет? Є ще бажаючі?
Тему закріпив. Також трохи згодом я спробую зробити розсилку на всіх юзерів в ПП, багато хто може долучитися, але не підозрює про цю тему. Щодо участі в оргкомітеті, напевно краще буде озвучити, у яких функціях є потреба і хай зголошуються ті, хто може їх на себе взяти. Наприклад збір грошей, збір подарунків, закупівля подарунків, транспортування і тд.
Ну от ти сам все й озвучив (збір грошей, збір подарунків, закупівля подарунків, транспортування). )) + ще пошук будинку. Що можу зробити я (в силу того, що зараз без авто і з часом не дуже) - зібрати гроші, прийняти участь у пошуку та закупці подарунків. Народ... ПРОХАННЯ... АКТИВНІШЕ! Часу не так і багато залишилось... За те що прикріпив - вдячний, а розсилка і справді буде дуже доцільно!
Планую бути на наступному з"їзді. Навіть якщо не вийде, всерівно долучуся Не буду обіцяти 100%, що зможу поїхати в сиротинець, але буду дуже старатися...У мене час теж "на вагу золота", але можливо і зможу з кимось поїхати на закупи подарунків і т.д....
Я висловив свою позицію раніше. Ми (ФЕСТ) робимо вертеп палюбе, VW клуб може долучитися до нього як ще один, бо наш є вже сформований. Ми зробимо зелене світло для коляди в наших закладах якщо треба. Можемо переколядувати на Площі Ринок, Шевченко пам*ятник та Оперний театр двома нараз. Ми (ФЕСТ) поїдемо через тиждень після різдва, там пропоную VW приєднуватися вдруге! Зараз ФЕСТівці не поїдуть, зашив по роботі по проектах в усіх.
Юрко, інформаю прийняв та обдумую... Як придумаю, як би то краще зробити - висловлю на загальне обговорення! Народ... ДИТБУДИНОК... КУДИ ЇДЕМО?!
Пропоную бути послідовним. Спочатку зібрати все, що можемо (гроші, забавки ітп) а потім на основі того скільки у нас добра прийняти рішення куди їхати.