що тоді розсилати людям? ми тут вирішили комусь допомогти, але ще не знаємо кому, давайте спершу принесіть нам грошей, а тоді ми придумаєм кому допомагати будем... Я таку розсилку від свого імені робити не буду. Якщо ми хочемо залучити побільше форумлян, то треба конкретно їм повідомити, для чого ми збираємо гроші.
Працюю з одним чуваком, котрий, на "півставки", однією ногою, чи ще чимось є в одній з благодійних організацій, котрі в свою чергу, в курсі про справи у сиротинцях області. То казав що до четверга дасть явки сиротинців, інтернатів, чи ще якихось закладів, котрі справді потребують допомоги... Якщо то не буде запізно...
оскільки ми й так товчемо воду в ступі, то четвер не запізно. хоча, мені подобається ідея не зраджувати традиції і їхати до "підшефного" дитбудинку, не розпорошуючись на інші.
Для тех кто не в теме! Подскажите плиз, чем можно помочь бедным детям? Игрушки, гроши, одежда! С удовольствием помогу чем смогу.
http://vidlunnia.ucu.edu.ua/hostels/ тут можна більше прочитати.... Думаю, краще їхати в той самий інтернат.... Можливо нас там чекатимуть
Привіт! Нарешті, я прилетіла з теплих (околиці Кенігсберга) країв і маю доступ до інтернету! Щодо "не зраджувати традиції", то хочу сказати, що коли ми минулого року приїхали до Нового Роздолу, то діти були нам справді раді. Думаю, вони й не конче орієнтувалися в даті і тим більше в тому, хто такий Миколай (через кляту генетику). Вони тішилися нам просто тому, що ми їх брали на руки або просто схилялися над їхнім ліжечком. Вони дууууже потребують спілкування, незалежно від пори року чи дати в календарі. А от з подарунками вже було по-іншому. По-перше, щоби розвантажити наші подарунки, ми мусили переступати через гори того, що привезли інші "благодійники", в тому числі, наприклад, обходити боком новесеньку пральну машинку і пересувати мішки з іграшками та коробки з солодощами... Коли я це все побачила, а до того ж почула, що солодощів так чи інакше дітям не можна (терапевт забороняє - вони потім всі хворіють), то й подумала, що, можливо, десь набагато далі від Львова є сиротинці або притулки для хворих дітей, до яких подарунки не доїжджають з однієї елементарної причини - задалеко пертися страшними нашими дорогами. Тому й запропонувала вибрати інший притулок. ІМХО. Але, звичайно, для того, щоби поставити галочку про те, що добре діло зроблено, підійде і Новий Розділ, і навіть який-небудь сиротинець у Львові. ІМХО.
2 Bosh Дякую. Я так понимаю что кто-то из клуба собирает в одну посылку и везет детям. А кому можно свой пакунок отдать?
Нагадую, завтра день з"їзду. ПЕРЕДОСТАННІЙ В ЦЬОМУ РОЦІ. На зустрічі буде присутній Фаст, який збирає гроші на клубну доброчинну акцію. Це буде найкраща нагода здати бабло в касу, оскільки потім доведеться шукати Юру в індивідуальному порядку. Тож підтягуємося під Ашан і не забуваємо прихопити кеш.
Народ... на рахунок будинку... щось не дуже хтось спішить із пошуками, тому пропоную: 1 - Як і минулі роки "Роздільський будинок, для дітей із вадами розвитку" 2 - http://vidlunnia.ucu.edu.ua/hostels/lavriv/ Окрема подяка Оксані, яка не полінувалась та знайшла 2й варіант, що справді потребує допомоги, судячи з опису! РЕКОМЕНДУЮ ПОЧИТАТИ!!!! Вибираємо будинок, пишемо сюди хто що думає. Приїжджаємо на з'їзд, долучаємось - хто чим може!!!
Сорки, FasT, якось провтикала цей Твій допис. На жаль, цього року я буду вас допінгувати тільки з трибуни вболівальників. Ситуація така, що, здається, самій час писати листа до Миколая... Але думками я з вами, як би смішно це не звучало... А щодо дитячого будинку, то я мала на увазі саме той Лаврівський...
Та то життє.... буває всяке... Хто ще в оргкомітет?! Зголошуємось... ми з Бошем то 2є не потянемо... (( Також хто ще за Лаврівський дит-будинок? Відписуємось активніше!!!
Посилання на цей дитячий будинок я скидала ще давним-давно, але я так зрозуміла ніхто її не читав... Я теж за цей дит.будинок. Сьогодні в 19:00 на підземній парковці гіпермаркету "Ашан" на вул. Стрийській