Такс. Ну чесно кожучи з усіх обзвонених мною будинків, Роздільський мені найбільше припав все таки до душі. Вони раді всьому. Не хочуть Бог зна чого (пральки, машинки швейні, ліжка і т.д.) там лише хлопці, біля 70 з вадами розвитку. Думаю можна купити солодки + фрукти. Також памперси казали 5розмір і можна одяг б/у., спорт-інвентар (м'ячі і т.д.), якісь кубики і т.д. В кого іще які ідеї??? Хто допоможе з покупками?
Ну давайте мені. Номер в підписі. Пропоную до кінц. завтрішнього дня зібрати грн. і зайнятись покупкою.
Є гуртівня дит.іграшок на території колишнього мясокомбінату, там таке можна придбати по низьких цінах!
FasT; Vexler; scirocco; bass; Bosh; Олег М; Travel; MARTINI; Rock-n-Roll; Zh@riK; Njavko. . . Хто ще???
FasT; Vexler; scirocco; bass; Bosh; Олег М; Travel; MARTINI; Rock-n-Roll; Zh@riK; Njavko; Oleg26; Kamatoz. . . Хто ще???
FasT; + Vexler; + scirocco; + bass; Bosh; + Олег М; + Travel; + MARTINI; + Rock-n-Roll; Zh@riK; + Njavko; + Oleg26; Kamatoz; + CheFISH; + . . . Усім хто уже зробив свій вклад (відмітив ''+'') - дуже вдячний. Хто ще???
Мене цікавить чи конкретно всі дають одну суму, чи всетаки хто скільки може. Якщо поїдете на територію колишнього м*ясокомбінату, буду вдячний якщо за пів години до того ви б мені передзвонили і я б туди під*їхав і зробив свій вклад. 067 844 0001 Богдан
FasT; + Vexler; + scirocco; + bass; Bosh; + Олег М; + Travel; + MARTINI; + Rock-n-Roll; + Zh@riK; + Njavko; + Oleg26; + Kamatoz; + CheFISH; + AnnaV; + Shpuganich; NOS; . . . Усім хто уже зробив свій вклад (відмітив ''+'') - дуже вдячний. Можливо є іще бажаючі???
FasT; + Vexler; + scirocco; + bass; + Bosh; + Олег М; + Travel; + MARTINI; + Rock-n-Roll; + Zh@riK; + Njavko; + Oleg26; + Kamatoz; + CheFISH; + AnnaV; + Shpuganich; NOS; + . . . Усім хто уже зробив свій вклад (відмітив ''+'') - дуже вдячний. ДЯКУЮ, Bosh, за те, що відгукнувся і допоміг зі всім! Сьогодні купили іграшки, м'ячі, памперси і цукерки-печення. Якщо є іще бажаючі, то можуть докупити підгузники (5-ка), або солодощі!
Назбиралось 1615грн. 740грн - іграшки (включаючи м'ячі, кубики, машинки) 675грн - підгузники, цукерки, вафлі, печення... 200грн - фрукти Вручення 18-го, думаю після обіду! У кого є бажання - може долучуитись до поїздки. Чеки, розрахунки і фото викладу по закінченню акції!
Подарунків (невключаючи фруктів) получилось цілий багажник В5-го пасата. В салоні будуть вільні місця, тому необовязково гнати ще машини.
Це точно! І ще пачка пемперсів не влізла, поставили в салон! ))) Bosh, тобі нарешті зробили інет?! ))