Vexler; + scirocco; + bass; + Bosh; + Олег М; + Travel; + MARTINI; + Rock-n-Roll; + Zh@riK; + Njavko; + Oleg26; + Kamatoz; + CheFISH; + AnnaV; + NOS; + Усім цим людям просто величезне ДЯКУЮ від мене особисто, директора будинку та дітей. Окреме ДЯКУЮ, Bosh, за те, що поміг з організацією, зібрав додатково солодке та іграшки. А також поїхав зі мною. Також, Travel, дякую за м'ягкі іграшки!!! Лежачим дітям, вони були дуже доречні. Тай взагалі, хлопці, це просто нема слів. . . Це треба бачити і пережити. І насправді ми зробили ду-у-уже мало. . . цим дітям потрібна в першу чергу увага, турбота, піклування. . . До компа ще не добрався, повний звіт буде потім.
Є фото... Якраз добрався до комп'ютера з нетом! Думаю коментарі будуть лишні...: От таке то... (((( Сканера на разі немає, тому чеки будуть пізніше!
Молодці!!! Просто супер, що є такі люди!!! Ми теж їздили до діток. Від свого клубу. http://2112.in.ua/zapadniy-region/skoro-denx-sv-mikolaya-davayte-dopomojemo-d-tkam-t1970.html Можна об’єднати наші зусилля в цій справі. Якщо щось будете робити, давайте знати. Від себе теж буду Вам повідмляти про всі заходи, які ми будемо робити в цьому напрямку. Разом ми можемо зробити значно більше!!!
Блін, як класно, що таки це сталося! Хоч і спочатку закрадалися сумніви, то тепер ні на секунду не жалію, що було вибрано саме цю точку, цим хлопцям якраз наша ініціатива була дуже потрібною. Дякую всім, хто доклався, ми молодці!
Можете трохи розказати про цей заклад і про Вашу поїздку??? Які там потреби ну і т. д. Може якось разом влаштуємо виїзд до них. Думаю можна поїхати просто так, не лише на Миколая...
Найбільша потреба - памперси (5,6 розміри). Зі слів директора, в місяць на памперси витрачають 5 000 гривень, відповідно обмежуються в чомусь іншому.
Пемперси звичайно треба і, як на мене, - це звичайна увага і турбота!!! Олег, пам'ятаєш, як малий до всіх тулився?! ((( Тому я за, щоб якось іще з'їздити!!!
Я за те щоб на Різдво, ну або на Йордан. Так собі думаю, ну невже витрачаючи 250 грн щоб зі своїми дітьми сходити в ІМАХ, я не можу потратити хоча б стільки ж, щоб допомогти.
Насмілюсь підняти тему! Залишився місяць до дня Св.Миколая. Щось робимо чи ні??? Якщо так, то в кого які думки, пропозиції, критика і т.д.
Особисто я всіма руками за! Тільки треба організатора, як ви з Фастом минулого року. Зібрати на найближчому зльоті грошей, тоді на закупи і з повним багажником до старих знайомих!