можу спробувати і цього року + бажаючі я так розумію, що вибираємо минулорічний дитбудинок? Найбільша їхня потреба в минулому році - це: памперси та м'які іграшки. Ну і чисто символічно солодощі. І так, починаємо формувати список (кошти+подарунки приймаються по принципу "Хто, що, скільки зможе"). Перша здача коштів та подарунків буде проходити на найближчому з'їзді 02.12.2011р (можна і в індивідуальному режимі, мій телефон нижче) 1. Воsh 2. MARTINI 3. OLEG26 4. Kam@toz 5. Zh@rik 6. Чортопхай 7. nzi
+1, але прошу утонити, на що саме, куди саме і кому збираємо, бо дописам вище вже роки, у темі йдеться про кілька дитячих потреб ітп.
Як на мене, то їдемо до старих друзів (минулорічних) "Роздільський дитячий будинок-інтернат (для хлопців)". Основною їх потребую були памперси (думаю цього року нічого не змінилось). Щодо іграшок, то працівники даного закладу просили купувати м'які іграшки (мячі, кубики.....). Ну а на решту - солодощі. 1. Воsh 2. MARTINI 3. OLEG26 4. Kam@toz 5. Zh@rik 6. Чортопхай 7. nzi 8. Offline 9. scirocco
1. Воsh 2. MARTINI 3. OLEG26 4. Kam@toz 5. Zh@rik 6. Чортопхай 7. nzi 8. Offline 9. scirocco 10. bass
Привіт всім!!! Вже давно хотів приєднатись до клубу Но все якось відкладувалось( по особистим причинам) Но прочитавши цю тему я зрозумів що самий раз. Можу допомогти мякими іграшками і одягом. І якщо приймети як члена клубу то приїду на зїзд, тільки папередьде де і коли .
1. Воsh 2. MARTINI 3. OLEG26 4. Kam@toz 5. Zh@rik 6. Чортопхай 7. nzi 8. Offline 9. scirocco 10. bass 11. andsag
Невеличке питання - а може розподілити подарунки між двома сиротинцями, які ми вже відвідували? Бо якось так виходить, що той, з якого почалася тема вже другий рік в прольоті?..
по-моєму, вся ця тема присвячена одному дитбудинку. Той, якому ми подарували позаминулого року комп"ютер, десь в іншій темі
1. Воsh 2. MARTINI 3. OLEG26 4. Kam@toz 5. Zh@rik 6. Чортопхай 7. nzi 8. Offline 9. scirocco 10. bass 11. andsag 12. mixonoff Я за. Але думаю, що то буде видно при кількості зібраних коштів