1. Воsh 2. MARTINI 3. OLEG26 4. Kam@toz 5. Zh@rik 6. Чортопхай 7. nzi 8. Offline 9. scirocco 10. bass 11. andsag 12. mixonoff 13. Rock-n-Roll 14. Nick Wolf
НАРОД ПЛЮСУЄМСЯ!!!!! ДУМАЮ 50-100 ГРН. великої погоди вашому бюджету не зроблять!!!! а діткам буде радісно...
Підписалося досить багато людей. Якщо всі приїдуть на з"їзд, то звичайно супер, але якщо ви не збираєтеся приїхати на наступний з"їзд (2 грудня) то прохання до вас - звяжіться з організатором через приват і домовтеся як зустрітись шоб передати гроші.
MARTINI, посмію зауважити - хибна тактика!!! Розумію, що її підказує досвід. Але треба було спочатку сказати: кожен, хто записався, приїжджає на з"їзд 02.12, а вже потім (по факту) організувати інші способи комунікації. ПиСи. То з чисто меркантильних переконань. Просто сподіваюся, що 02.12 буде врешті мій перший з"їзд, тому хотілось би познайомитися з нашими.
Ну, то я вже тоді, здається, таки мушу приклеїти бусові ті вії, що на аватарі. Чи не буде він виглядати як транс... (транспортер хотіла сказати)???
На мою думку, треба більшу увагу звернути на придбання іграшок, солодощів, або ще чогось такого, від чого діти отримають радість. А на памперси зі слів директора, вроді є кошти. А то виходить що зробимо свято директору а не дітям.
Як ви думаєте, чи не варто було би купити для тих дітей якогось грайка на диски, і додати пару дисків з доброю українською музикою? Можна колядки, колискові, навіть весільні. Зараз заслуховую до дір диск "Дударика" - "Мамине серце".
Це діти з великими вадами розвитку (див.фото минулого року) і 80% - це постійно лежачі діти, які живуть в "власному, іншому світі" і на іграшки і т.п. уваги незвертають. З його слів, вони економлять на інших витратах (поточні ремонти, ліжка ...), щоб придбати памперси
1. Воsh 2. MARTINI 3. OLEG26 4. Kam@toz 5. Zh@rik 6. Чортопхай 7. nzi 8. Offline 9. scirocco 10. bass 11. andsag 12. mixonoff 13. Rock-n-Roll 14. Nick Wolf 15. Олег М. 16. ЮркаУ
То, може, нам варто купити фарби і зробити одного дня толоку в тому будинку? Пофарбувати стіни, вікна чи що там треба? Але температура, здається, не сприяє...
1. Воsh 2. MARTINI 3. OLEG26 4. Kam@toz 5. Zh@rik 6. Чортопхай 7. nzi 8. Offline 9. scirocco 10. bass 11. andsag 12. mixonoff 13. Rock-n-Roll 14. Nick Wolf 15. Олег М. 16. ЮркаУ 17. baksius