Передбачили і таке. Але треба пам"ятати ЯКІ це діти... Подивися попередні сторінки - там десь є фотки і лінк. Побачиш - зміниш думку.
1. ми були там минулого року і вживу (а не на фото) бачили цих дітей і що їм потрібно. 2. про їхні потреби ми розмовляли з директором. 3. основне, що їх радує - це ЛАСКА, якої їм бракуї найбільше, але нажаль, тут ми безсилі((( За кошти нехвилюйся, вони йдуть за призначенням. Відзвітую за кожну витрачену копійку!
Якщо хтось переживає за кошти, чи за організацію - чеки відсканимо і скинемо! Я й минулого року пропонував викласти скан чеків - сказали не треба! Крім того, будь хто може приєднатись, як при закупці, так на любому етапі акції. Тому...
Та не тре ніяких чеків. Я от шкодую що мало дав, просто грошей катма якраз перед новим роком, та й в самого 3-є малих А от поїхати разом не проти, ви маякніть коли повезете.
В неділю!!! В неділю, 18.12. Думаю, домовимося про все на з"їзді 16.12. Пропоную послуги Т5, але там тільки 3 місця. Тобто, є ще три, але вони незаконні. Не будемо спокушати дайців, дорогих :english_en:
Нема такого, як "мало"!!! Повір, тут і 20 і 10грн - це БАГАТО! Головне що щиро і тобі не байдуже!!! Цим малюкам буде потіха. Мож і не так багато, як хотілось би, але ми не сидимо просто, а щось робимо! На то він і клуб!!!
1. постіль закуплена (10компл * 67грнн/компл = 670грн) 2. зараз їду на МЕТРО, порівняю ціни на памперси з тими, які пропонує Вова Lviv. А взагалі плануємо брати шість упаковок. 3. дальше підуть іграшки (м'які), та перед виїздом - солодощі та фрукти. Якщо в когось є пропозиції, щодо зміни товару - пишіть, але вказуйте конкретно, що саме купувати
Я взагалі би то сказав шо переживати за кошти не потрібно. Адже ми однодумці їздимо на фольксвагенах і подібним до них машинах, тому поганої думки в наших організаторах такої акції немає. попробуйте візьміться хтось другий за таку організацію акції, та щей перед новим роком, комусь це може бути обтяжливе. Я сам є головою батьківського комітету в класі, де вчиться моя дочка, вже три роки. і батьки довіряють мені, тому що я завжди розставляю останню крапку, тобто остаточне рішення за мною. Тому хочу сказати нашим організаторам ВЕЛИКЕ СПАСИБІ за таку ініціативу, МНОГАЯ ЛІТА. а тим хто сумнівається в благих намірах цих людей організаторів ГАНЬБА
Ніхто і не сумнівається в благих намірах організаторів. Можливо я неправильно висловився і мене неправильно зрозуміли. Тому і піднялася тема за переживання за кошти. Я мав наувазі щоб спільно визначитись що ще докупити на кошти які залишились. Просто не каждий день і навіть не місяць, а раз в рік проводиться така акція і хочеться щоб все було як найкраще.
Якщо ми вирішили купувати шампунь і мило, то чи не варто звернути увагу також на зубні щітки і пасти? Може, подзвонити до них і спитати, чи треба і скільки? Народ, а щодо взуття... Перегляньте вдома те, в чому ви і ваші сини вже не ходять, а воно ще може комусь послужити. Бо в мене, якось..., ну..., жіноча компанія :D Але все-одно, щось знайшлося (нейтрального кольору ). Можна привезти на з"їзд. Ви ж знаєте, що взуття ніколи забагато не буває! Тим більше - зима. Але, думаю, навіть хатні тапочки будуть вітатися.
1. Воsh + 2. MARTINI + 3. OLEG26 + 4. Kam@toz + 5. Zh@rik + 6. Чортопхай + 7. nzi 8. Offline + 9. scirocco + 10. bass + 11. andsag + 12. mixonoff + 13. Rock-n-Roll + 14. Nick Wolf + 15. Олег М.+ 16. ЮркаУ + 17. baksius + (+іграшки) 18. ENERGY + 19. Вова Lviv + 20. Vasintekc + (Ів.Франківськ) 21. rvm + 22. Fast + 23. Міша + (співробітник Kam@tozа) 24. Донецкий + 25. Shpuganich + На даний момент: 1. куплена постіль 10компл*67грн/компл=670грн 2. залишок грошей - 1760грн 3. домовились з Вова Lviv про купівлю 6-ти пачок памперсів по хорошій ціні 4. завтра поїдемо на МЕТРО за шампунями, милом, зубними щітками та пастами
Роблю пошук взуття і одежі після моЇх козаків,треба Їхати на село туда тюки вивозили.Постараюсь щось підібрати. П.П. їздить на ланосі і має велике серце, і як говорилося не обовязково Їздити на Фольці,а головне щоб ти був (ла) людиною і правильно жила.
Все вірно!!! Саме тому ми закупили постіль, памперси, зубні щітки та пасту, мило і шампунь, ще декілька іграшок придбаємо! Купили і солодкого звичайно, але зовсім трошки, все таки Миколая...
В мене дружина працює в школі і в її обовязки також входить збір одягу/взуття та інших речей (здають діти) для допомоги інтернатам. Переважно возять у львівські дитбудинки. Я їй розказав про нашу ініціативу і вона погодилася помогти і розділити частину речей для наших підопічних, оскільки переважно у львівських дитбудинках ситуація з краща ніж в обласних. Як вам така ідея ?