подарую. можна за пляшку пива. хоча його не дуже то і люблю задні вітровики на В3 седан. на універсал короткі. фірма - ТЕАМ. вітровикі бомбові. мають кріплення на скотч і защілки. звертайтесь. на наступних вихідних 10-11-12 липня буду у Львові. можу захватити
в мене лівого бракує порахував би за честь забрати)))))))))))))) але 12 мене буде .буду тільки 10 і 11 до обіду.
Назбиралося трохи барахлішка до Гольф-Джети 2, яке віддам безвозмездно, або якщо хтось дасть чисто символічно 5-10 грн чи півас - також не відмовлюся 1. Борода (без попільнички і без прикурювача) + штука до якої кріпиться чохол ричага перемикання передач 2. Повітрепроводи до пічки бокові, лівий і правий (правий з чохлом але кінець трошки обломаний) 3. Розподільник для пічки без фронтальних дефлекторів 4. Міні бардачок в місце центральних дефлекторів пічки (під магнітолою) з прикурювачем (покоцаним) 5. Подіум для динаміка в Гольф-3 - правий (трохи брудний) Все забирати самовивозом з району Сихова або з Нового Львова.
4. Міні бардачок в місце центральних дефлекторів пічки (під магнітолою) з прикурювачем (покоцаним) візьму , без прикурювача може бути, у мене поломана сама шухляда! як забрати???
Вибачайте хлопці - КІТ був перший правда в іншій темі, тому якщо він не відмовився віддаю йому. А прикурювач вроді не робочий хоча я невпевнений.
Народ - що нічого не потрібно ? А то повикидаю а то не маю в хаті де то все тримати - зголошуйтеся?! За тим міні-бардачком і прикурювачем так ніхто щось і не зголосовився - дожилися (((