Погодна станція, нова, не знаю чи в укр. є на то частоти, китай ноу нейм, але годину показує, з батарейками Віддам за: ... хз... 2 пляшки пива ) ---------------------------------------------------------------- Паяльник для тортурних татуіровок або для делікатних робіт )) Віддам за: 5 пляшок пива... ------------------------------------------------------------------ Привіт. Заберу !!! 067 27 30 495 Степан.
Вечір добрий. Мені будь ласка мишку, нокію і дуже дуже хотів би паяльник ) бо якраз такого делікатного дуже треба. Може буде ще один такий або Топ передумає ) скільки за ключ 14 з велонабору?
Гутен Абенд, окей, мишка + нокія, випаювальник - читай пост вище, якщо передумає то передумає.. за ключ - скільки даш стільки буде..
Написав ж, у вівторок приїду - дам кожному знати... або у середу, одним словом десь на тижні, або в бородатого то все залишу, йому пиво привезете, він мені передасть.. Форс-мажорні обставини не враховую! Попереджаю, опільське пиво НЕ приймається... )) !!
Маю шахмати аналогічні як на картинці з дошкою як на картинці. Придбані мною в 1980 році. Скільки платиш?
Чоловіче, я людям платити не звик, а ти не єдиний хто таке має.. На пиво міняю. 1не - за дошку, 1не - за фігури і то, якщо все до дрібниці ціле..
1. baksius - 1х пиво, 1х килимки, сумка - 9 пл. 2. електрик - набір механіка - 2 пл. 3. Cherepaha - ліхтар, камера, ключ до ланцюга - 5 пл. 4. top - погодна станція, паяльник - 7 пл. 5. WANTED - мишка, нокія, ключ 14 з велонабору - 4 пл. Де забрати - читай ПП
1 літра Castrol Edge 5w30, не бадяга, оригінал в 5л-дозі Віддам за: 5 пляшок пива ------------------------------------------------------------------ Ключ для свічок 16" Брудерс Маннесманн, джермані, всередині із гумовим кільцем. новий 10 пляшок пива -------------------------------------------------------------------- Шукаю: 1. Шахмати, гру, радянські, ссср, класичні в хорошому стані 2. Хальбу Львівського пива, скляну, нову, можна з пивом )) 3.
Хто б зміг мене підкинути завтра з центру до арени Львів? Був би сильно вдячний+1пл. пива 0,5 за доставку туди і назад до хоча б автовокзалу на стрийській