якщо хтось має пилосос з можливістю зволоження, аля вологе прибирання - то буду вдячний якщо хтось позичить на день + переноску довгу.. в заставу можу залишити свій айфон або ще щось цінне, крім машини, бо її пилососити треба ))
Якщо чесно, то я то теж недоганяю. Можна було б когось одного відправити і зекономити купу часу іншим..
Я хоч нічого не замовляв, але з'явився азарт теж під'їхати :rofl::rofl: Шучу, бо азарт є, а бажання нема.
Можеш не їхати, тобі тоді фотографії має вистачити Доречі, мене власною персоною не буде, тому фотоапарати не беріть, сфоткатись з кермітом не вийде..
Сумка класна, вона з матеріалу який липне до обшивки багажника, як ліпучки на красовках, щоб не валятись по цілому багажнику. Успіхів в пошуках
Потрібна карта пам'яті Sony до телефона Візьму в добрі руки карту пам'яті Sony MemoryStick Pro Duo на 512К або 1Г. Або обміняю на якесь пиво.
вибай. сьогодні знайшов карточки, уви немає таких. напевно вже пороздавав( залишились но з 64мб. зате найшов колонки під соні, якщо тре