соны ерІксон K700 K750 K800 W200 W700 W800 W810 НУ І ВСІ ТАКІ РОЗЄМИ і є переходник на стару флешку з М2
Віддам за пару пив ричаги на пассат Б5. Машина продалась, а ричачи , які думав реставрувати на запас щоб були лишились. 6 ричагів і 1наконечник рульової тяги.
Не зрозумів. Мені ричагів не потрібно. Я поміняв на нові, а старі ще досить добрі і лежать, чекаючи свого судного дня.
ну ви, хлопці, жжотє! rvm, друже, Ти не встидайся - ми ж тут всі свої! якщо Тобі якась допомога треба - ну, там, моральна підтримка в часі ломки чи що... то Ти тіки скажи! бачиш, як у Тебе воно швидко розвивається? перше блуд в календарі... тепер попросив ричаги - і вже не пам"ятаєш...
Трохи невтій темі, але я подумав, що Володі вони знадобляться, звиняйте Він в понеділок на роботі мене
Ну ти і хильнув та ще й певно трави обкурився. Я тобі розказував шо в мене нова ходова. Але я би не відмовився від подарунка у вигляді тросика підйому переднього лівого скла (тобто водійського). Бо в мене він порвався.
Велике дякую за таку готовність допомогти. Ричаги, здається, не просив. Бо нашо вони мені в мене нові стоять. Чи може.....
Хлопці може в когось є такі елементи : цікавить кріло водію до 3 дверного гольф 2 , лівньовка ,не дорогі титати любого розміру ?
Прийму, обміняю на пару пив, друзяка купив дас авто, тепер треба того добра, напиши в пп що і куди. Дякую!