Є ще таке http://www.volkswagen.lviv.ua/threads/garazhni-zalishki-vw-passat-b5.13519/ , можливо щось підійде
В гаражі ще валяються залишки з цієї теми http://www.volkswagen.lviv.ua/threads/zalishki-krokodila.10463/#post-162397 Також знайшов рульову рейку (Б2 без гідравліки) і вентилятор пічки. Якщо комусь треба - відправлю або раз-два на місяць буваю в Львові.
Знову збираюсь до Львова і подарую за пиво наступні штуки: 1.Home cinema 5.1 Philips HTS 3330 - все робоче -> ящик пива 2. Бремскольбенрюкштеллєр - інструмент щоб гальмівні поршні під час заміни гальм назад втискати, комплект для всіх ходових марок, новий не розпакований - ящик пива 3. Трималка телефонів Боріс - нова, запакована, не китай - 5 пив 4. Витягувалка катушок запалення - як нова - фірма KS Tools - 5 пив 5. Трималка глушника VW - нова Y-подібна, нова - 5 пив До середи сказати кому що треба, хто перший напише - той і забирає, нічого не резервую. P.S.: шукаю старі вінілові пластинки, Metallica, Smokie, Deep Purple ітд.
дописую: ящик пива + 1 вінілова пластинка! старий рок+можна щось російське: кіно цоя, ддт, висоцкі і тд
4 готовий забрати,але питання для якого авто ,чи вони універсальні ,ще свічки неміняв ,а час підходить
Минулого разу при такому ж розпродажі непотребу від @Sebastian del Maar - замовив собі ключ до свічок (довгий на 16мм), який наш колега @Shaggy обіцявся передати то мені особисто, то ніби сам автор посту мав мені його передати - одним словом по сьогодні не бачив я цього ключа - будьте обережні по ходу тут розводняк.
ти будучи модератором тут на форумі - розводиш людей ти переходиш на особисте, бо слава по суті закінчились ? чому цей ключ, який я замовив ще досі не у мене?
Чувак, ще ніколи нікому не дозволив називати себе розводилою, бо людей з принципу не розвожу, навіть якщо сам в мінусі. Ненавижу розводил, пиздив б всіх без перестанку, тому запхай свій вонючий пост собі трубочкою в одне місце! І ще одне, що ти плутаєш, як плуто, тут не "розпродаж непотребу", тут обмін на пиво.. і з чого це почалось ти звичайно не вкурсі, бо @Sebastian del Maar набагато старший за тебе на цьому форумі..
Дякую,питання чи у всіх марках vw кострукція стандартна,короче слід перевірити,мені на шкоду і по формі все підходить,треба буде переміряти захвату на котушці,бо на міцик явно немає потреби в ньому,а так нетреба буде кліщами котушку нівечити Надіслано від мого Lenovo P780, використовуючи Tapatalk