Забрав позицію номер 1, ще не перевіряв, але, думаю, що там все ок. Мав вже справу з ''кермітом - Себастьян'' минулого року брав за пиво телефон і мишку, все працює по сьогодні. Так що людина серйозна, слово має! Надіслано з мого HTC One M9
Шановний ''Керміт'', я тобі звісно дуже вдячний за все, розумію, що згідно теми ''віддам за пиво'', але, я домовлявся з людиною, обговорили, що буде ''товар'', не мав нічого проти, при зустрічі першим ділом запитав ''де тут ближчий магазин?'', мені відповіли ''та не треба''... З поваги до тебе, я не проти приїхати до Львова і обміняти ''свій еквівалент'' на пиво, навіть якщо мені це буде дорожче! Надіслано з мого HTC One M9
А якщо бажаєш ще обговорити дану ситуацію, пропоную перейти в приват, щоб не ''срати'' в даній темі. Надіслано з мого HTC One M9
Часто чую - "то і 50грн не коштує". Міняєш на пиво, а привозять гроші. Написав би 300грн то ніхто б не забрав)) Бартер є бартер)
керміту бабки за то не потрібні, а вот якщо хтось пивко холодне привезе - то це як від душі) радість без меж.. а бабки - керміт і сам заробляє хоч і важкою працею але пиво собі купити може, але то не то.. + зі мною була домовленість одна, а в результаті все вийшло через задній прохід.. все, не хочу про то більше чути.
Як буду у Львові, поставлю тобі холодненьке, просто так, звісно якщо ти теж тут будеш)) Надіслано з мого HTC One M9
Шкло водійської дверки з форточкою на трьох дварку г2 + вся гумова трахомудія Ціна: дві діжки от такого пива Звертатись в ПП.
Віддам за пиво(люблю bir mix) 1 пару шкарпет vw golf розмір 25-27. Буду у Львові в понеділок 24.04.17р. контактний тел. 0676814972 0633005259