сьогодні в гаражі попав на очі такий ковпачок, незнаю звідки і коли він в мене взявся, 1991р.в. Віддам за 2л соку
Привіт, за скільки віддаш карту, треба для експеременту, можна навіть без тої пластмасової полки і чи можеш відправити новою поштою до Стрия.
Можна підїхати хоч сьогодні ввечері, або в пятницю (після 19*00) - замість пива краще якийсь двохлітровий сочок тел О97-92I-Ч6-7В
хто має кусок плівки для лобового скла, щоб вистачило повністю на лобове для Гольф 2. Треба якомога світлішу. З мене пиво.
маю пачку американки, колись купив але вікна тонувати так і не надумав купляв за 60 грн на базарі віддам за 40 грн. Dark Black якщо треба маяч в ПП
Віддам в добрі руки новий повітряний фільтр до гольфика 2 ( широкий ), мені не підійшов та й узагалі виявився не потрібним =) (копІпаст з неправильної теми)
"широкий " значить не "вузький", вибачайте за таке формолювання =) то до новіших машин, скину фото ввечері
Шукаю, за сік, сам вал привода(болванку) на малу гранату Г2. Незнаю чи вони одинакові чи взаємозамінні з усіма КПП. Мала граната є, тра тільки болванку для пасування на мотоцикл. Може бути в любому стані, навіть гнута, цікавить тільки кусок де шліци.