В мене є якісь прямокутні, десь 7х15 см, блаупункт вроді, стояли на Г2 ззаду, мають по 3 динаміки в кожному, мембрани цілі, щось трохи грали. Ще є магнітола соні стара, касетна, робоче тільки радіо. дзвони - поговоримо. 0667681397
завтра (сьогодні ) наберу думаю заберу та, дякую. ага, сьогодні я взнав чому такі погані гальма - потік задній циліндрик. система завоздушена, колодки стерті на днях займусь питанням. Принаймі циліндрик вже замінив
Всім хто володіє і експлуатує, любить та шанує авто Гольф 2, Джетта 2 та Сірокко 2 ! Подарую ось такі футболки-поло. Футболки високоякісні, 100% cotton, виробник - Fruіt оf thе Lооm, емблема та напис - вишивка. В наявності різні розміри, колір лише помаранчевий та чорний. Футболки виготовлені на моє замовлення і наразі невеликим накладом. Буде потреба - дозамовлю без проблем.
Можна одну чорну футболочку зарезервувати!!! Хочу зробити подарунок мому товаришу і нашому одноклубнику і фанату Гольфа2 - Юркові з Дріжзаводу! Розмір-М
RОS - прийнято. Мr. Wоlf - футболки ДАРУЮ фанатам Гольфів, Джетт і Сірокко ! Тим хто нищить авто і возить в машині курей в клітках - прохання не турбувати.
Юра - прийнято, Володя (черепаха) - прийнято, баксіус - залишились лише чорні. Доробляти буду після 15 серпня, і будуть лише чорні.
Ця таблиця допоможе правильно визначити розмір. Наприклад : Я маю зріст 180см, і вагу 85кг. Мені ідеально підходить розмір L.