подарую,або віддам в добрі руки задню балку від МК2 з барабанами...підшипники і сайлентблоки треба міняти,але то вже самі)))також віддам або поміняю передній бампер від гольф 5 на передній бампер(широкий,або праву половину бампера,мій відламався і десь по дорозі дівся))))від гольф 2)))також є ще якийсь хлам,на вихідних буду в гаражі порядки робити...ото вже понаписую що нетреба)))
За пару гривників, віддам з самовивозом: Фотоапарат LOMO LC-A компакт автомат; Фотоапарат Premier PC-651; Спалах до фотоапарату Зеніт; Відеокамеру Panasonic RX-10;
продам віддам фару праву Хелла до пассата б3 валяється вже пів року, може кому треба. маю ще куски стартера бош, там вроді щось продзвонювалось, рейку гідравлічну з люфтом і головний циліндрик щеплення зі зносом. може кому треба на запчастини беріть як брухт
Відам у добрі руки за літрове пиво оперативку для ноута SO-DIMM DDR3 Hynix 1GB 1Rx16 Pc3-10600S-9-10-C1 Робоча, лежить у шухляді без діла а може ще послужити.
Віддам в добрі руки Дегу, або Чилійська білка. Створіня дуже розумне не смердюче, на відміну від хом'яка. Швидко звикаэ до людей. Харчуэться спеціальним кормом для Дегу або для шиншил, також 'ість сіно. В наявності 4 штуки, вік 1 місяць і 10 днів. Терміново!!!
шкода, але не можемо взяти. мала ше не переросла алергію. казали поки утриматись від домашніх тварин.
Всьо, я пересів на японця, від суперба залишилась ручка переключення поворотів, віддам за 2л апельсинового соку ) 3U0 953 513 D01C