Погане масло

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем kym, 14 чер 2011.

1. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Де ви купуєте масло до своїх авто?

2. kym

kym Аксакал

a 100
    Миючі присадки в складі синтетики чи півсинтетики 100% розїдають камінь після мінералки .... пересвідчились на практиці і 50% замін кілець власне іде по причині неправильної заміни масла. А мінералка робить камінь щоб до неї не добавляли.

3. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    В порядку спадання імовірності підробки:
    1. Замовити з кордоном, що б хтось привіз
    2. В офіційного дилера в Україні.
    3. В торгових центрах (МЕТРО, АШАН, і т.д), заправки.
    4. Базар
    5. На сервісі, на який ти змушений був заїхати, коли кажуть "у нас тут бочка є, масло просто супер!..."

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Можливо йшлося про вимивання сажі а не так про камінь, дякую за знання.
    так є, як не крути.

5. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    у друга, который занимаетса маслами, в часносте рэпсолом и громэксом.

всетаки хорошо когда человек знает што за херовое масло ему яйца открутят :)

6. SiRoB

SiRoB Новачок

VW Vento 1.6 CL 1993 => VW Bora 1.6 2002 => VW Passat B6 1.4 FSI 2009
    Купив собі цього літа Бору 1,6 бензин 2002р., вже 10 тис. проїздив, загальний пробіг 190 тис. Порадьте яке залити масло і промивочне також, бо не знаю що раніше заливали.

7. kym

kym Аксакал

a 100
    Зараз пробуєм два масла Q8 і EVO. Одне дорожче друге дешевше... поки що негативу немає. В твому випадку краще промивати добавляючи до старого масла всякі миючі і розчиняючі присадки. Промивочним промивають після ремонту двигуна щоб вивести всякі тверді крупинки що можуть попасти під час зборки, а тобі треба розчинити можливі відкладення поганих масел.

8. SiRoB

SiRoB Новачок

VW Vento 1.6 CL 1993 => VW Bora 1.6 2002 => VW Passat B6 1.4 FSI 2009
    Дякую Куме, будем пробувати

9. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Я Q8 залив 5w40, поки нормально.

10. Parinte

Parinte Новачок

Т4, 2,5 TDI 75kWt
    Якщо не важко проінформуйте мене по цьому тел. 0*6*3*4*3**6*2*7*9*9... Дякувать)
    PS. Видно старію, але форму приватного повідомлення не надибав на форумі... (

11. Parinte

Parinte Новачок

Т4, 2,5 TDI 75kWt
    На своїй попередній машинці я катався тільки на цій оливі... Мушу сказати гарна... але мова про бочкову... (казали що возять в Швецію фури казеїн а назад ці бочки з маслом, хоча як на мене - це казка :D)... але масло гуд... що ще зауважив, мотор тихіше працював...
    PS. Зараз сам на течика 2000 року 2,5 л, 75 кВт-ного шукаю масло по 506 допуску... :diablo:

12. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    В смс не поміститься, диктувати буде довго, тому надіслав у приват :)

13. Serg

Serg Початківець

VW Passat B4 1.8 1995
    Таки правда. В мене В4, заливаю ZIK- то при тривалішій поїздці на панелі загоряється масляна лампа і йде звуковий сигнал. Зупиняюсь, чекаю якись час і тоді знову їду. Таки прийдеться шукати інше масло на наступну заміну.

14. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    хороше масло ТІТАN. Офіційний диллер "FUKS мастила" що знаходяться позаду магазину КЕРАМІКА що на Липинського у Львові. у свій В5 заливаю тільки там, бо концерн Фольксваген також рекомендує. і знижка умене там є. так що звертайтесью тел. 0677203028

15. runj

runj Початківець

Skoda Superb
    Повністю погоджуюсь!!! Методом проб та помилок також прийшов до цього мастила, повністю задоволений.

16. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    А я заливаю тільки Castrol 5w40 Turbo Diesel. І купую його, на жаль, тільки в Польщі. Їхала зранку о 5 год. на Кривчиці - запалилася контролька оливи (западло завжди приходить зненацька :diablo:). Доїхала легенько до Львіва, перепитала на трьох заправках - нема такого! :wacko1:
    Взяла WOG, де було написано, що надається і до авт з турбонаддувом , і до тих, що його не мають!!! Чи таке взагалі можливе? :sad:
    Як розвиднілося (після Кривчиць), поїхала до офіційного дилера VW і прошу, що мені треба долити доброї оливи, а в мене залита Long Life. Відповідь: Ви навіть нікому не кажіть, бо в нас такої немає.
    Я сі на тім не знаю, але шось ту не грає... :crazy:

17. kym

kym Аксакал

a 100
    Майже весь Castrol який продають в Україні роблять в Дрогобичі на маслозаводі. беруть російське базове масло і добавляють імпортні присадки. Жигулі на цьому маслі їздять добре.

18. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Так яке масло хорше буде для мого Гольф2 352 тис пробігу що порадищ kym?

19. Serg

Serg Початківець

VW Passat B4 1.8 1995
    А мої колєґи казали, що в магазині "Сигнал" продають не бадяжений Castrol (начебто з Польщі)

20. kym

kym Аксакал

a 100
    Таблиця параметрів масел в залежності від температури

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)