Погано заводиться

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Romanych, 12 чер 2010.

1. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    помиляєшся... в мене як пропала маса на лямбді - ото я наї.... намучився, поки шукали, а потім довго сміялись :))

2. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Ну так в тебе 2ЕЕ - а в мене 2ЕЗ, то зовсім різні звірі.

• Подобається Подобається x 1
  3. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    соррі, все правильно. погано прочитав маркування :)

4. kym

kym Аксакал

a 100
    подивись тут
    http://vw-golf2.5go.ru/html/3_1_3.htm

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    жесть.
    Ти таки розберись спочатку чи в тебе електронний чи 2е3
    Підігрів (ака йожик) дуже погоди не робить. В мене машина заводилась з пів-тика на цьому карбі в самі люті морози. А пул даун він таки да - рішає.

І ще одне. На карбі 2е3 по мануалу перед холодним пуском потрібно 1 раз натиснути на педаль газу і відпустити - тоді заводити двигун.

2 Кум - та ссилка що ти кинув трохи з іншої парафії ;) Цей девайс лише помагає каплю швидше прогрітись і не обморозити карб разом з впускним колектором.

6. kym

kym Аксакал

a 100
    Там є і інша інформація... нехай людина сама розбирається... я направив у потрібному керунку.

7. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991
    Доброго дня!
    У мене така проблема з запуском горячого двигуна, при холодному запускається нормально. Я точно впевнений що не вистачає бензину для запуску, бо якщо доливаєш то заводиться нормально. всі датчики перевірив, тиск бензину від насоса нормальний - перевіряв на фольцваген автоцентр. Ви там щось писали про розстроювання інжектора, як можна відновити ті настройки, якщо в цьому причина

8. kym

kym Аксакал

a 100
    Щось я не зрозумів.... як ти доливаєш бензину в інжекторі... я так зрозумів в тебе моноінжектор..?

9. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    поміряй опір гарячого ДТОЖа

10. TopShot

TopShot Новачок

vw Golf-2
    Доброго дня (ночі ). У мене також проблема запуску ,холодного,двигуна , або коли постоїть ,ну десь пів годинки , (крутить десь 4-5 с. ) . Та коли заглушити мотор , і знову запуститити , то з пів оборота ,заводиться . Машина Гольф 2 (1987р.) , мотор 1.6 , карбюратор , простий атмосферний. У чому може бути проблема ? І як її рішити ? Наперед , дякую за увагу !

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)