Спитай в гугля, у львові кілька десятків фірм які здають квартири подобово , і які мають свої сайти, на яких все розписано докладно.
Я бачив оголошення про погодинну оренду від агенції якоїсь в газеті "Львівські оголошення", сайт газети www.aviso.lviv.ua, пошукаю пізніше.
Я навіть не помітив шо Рос питає про погодинну Також не чув такого. Відправ свого знайомого в баню... ну або в сауну Там погодинно можна
238-29 шістьдесят два 067 455 сорок шість тридцять три, таке там оголошення погодинно/подобово пише, сам не дзвонив не знаю що і як
Не кажи, більшість що подобово, то і чути не хочуть про погодинно. По крайній мірі знайомі також шукали питали в тих хто подобово і щось без результатів. Тут чітко зазначено погодинно/подобово, то надіюсь, що це саме те, що шукається.
треба не забувати що там де погодинно можуть стояти приховані відеокамери і вийде як у прислівлі "краще шукати в гуглі де, ніж дивитися на ютубі як
в готельному номері. я вас прошу. там купа народ з відряджень, туристів і т.д., за єблями там невеликий відсоток іде, а номерів дофіга, то все ше треба кудись писати, аналізувати і т.д., інше діло квартира подобово
Погодинно? пошукайтте на сайті miete.com.ua/Lvov тут квартири від власників, є телефони, можна знімати погодинно.
ROS, випадково натрапила на цю тему і маю на неї відповідь!!! Краще пізно, ніж ніколи... Найкраще - купити собі Т5 (можу підказати в кого )), прочитати на нашому Форумі розділ "Інтимно-юридичне питання" і - гайда зі Львова