Пограбували авто!

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Miha, 24 тра 2014.

1. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    • Подобається Подобається x 1
  2. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Сам працював 5 років в цій галуїзі, так для інформації:
    - Є інфрачервоні датчики руху, які якраз і стоять в приміщеннях в якості сигналізації чи вимикачів світла. Вони просто дивляться чи немає зміни температури в полі зору. Такі датчики дають багато хибних спрацювань через перетяги і перепади температури. Через то їх майже не ставлять на автомобілях. Існують як на 12 так і на 220В.
    - Є ультразвукові датчики об'єму, такі як казав Себастян. Ставляться на передніх стійках під стелею. Працюють аналогічно до парктроніка.

З приводу датчиків удару, які не спрацьовують при розбитті шкла, то переважно їхня чутливість скручується, щоб не було хибних спрацювань.

Для того щоб себе убезпечити від таких випадків, то одної сигналізації мало. Потрібно все робити в комплексі: Сигналізація, Охорона, Страхівка.
    Щоб вкрасти речі з машини треба 20-30 секунд. За цей час ви навіть не встигнете дойти з дивану до вікна, тому думайте що ви лишаєте в салоні автомобіля.

Останнє редагування: 25 тра 2014
    • Подобається Подобається x 1
  3. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    На моєму досвіді моїх колег за пів року 5 машин. 2 з яких нічні, розбиті шиби і викрадені відеореєстратори і почищений бардачок. 3 інших, денні - це почищені бардачки і викрадені напівцінні речі з салону.
    Це стало дуже часте явище, крадуть дрібнички з салонів, ми й досі ще не адаптовані забирати усі речі з салону. Крадуть навіть окуляри і запальнички Зіппо вартістю 180 грн.
    Пропоную берегти свої шибки забираючи усе з салонів.
    На моїх очах я бачив як один чувак в 2:15 ночі, я курив на балконі бо працював, ліхтариком не комплексуючи повільно та впевнено світить по усіх машинах підряд, мене і свілто з хати було видно як білий день, я був в білій сорочці доречі (як гірлянда), він не заморочуючись пригледів жертву (машину в дворі), вже хотів лупнути як тут лупнув я з пістолету, він гонорово і флегматично не спішучи пішов в інший квартал. Страх люди загубили бути вбитим за таке. Мені шкода, що сусідів побудив мабуть, но передбачив хоч одну биту шибку.
    Сигналізації їх не хвилюють. Вони чітко встигають зробити свою справу при будь-яких раскладах (нажаль).

Останнє редагування: 26 тра 2014
    • Подобається Подобається x 2
  4. exalto

exalto Місцевий

VW Passat B5 99" 1.8 20V (ARG), 5МКПП
    Клубна карта:
    000085
    Це точно, треба забирати всі цінні речі з салону, бо всякі сигналізації, імобілайзери, блокіратори це більше додаткові хвилини для крадіїв.

Хоча в мене був випадок: одного дня пізно ввечері близько 01:00 залишив машину під домом (виходячи з машини, на вулиці в такі годині зазвичай нелюдно біля мене практично впритул пройшов чувак, я ше трохи здивувався чого він так близько пройшов, після чого закрив машину з пульта і перевірив навіть рукою дверні ручки чи закриті, привичка )) і без лишньої думки пішов додому. Піднявшись на 5-й поверх (пішки) роззувся і почув як в мене брілок запікав, я виглянув у вікно (освітлення під домом не було) і реально побачив шо в мене машина відкрита завдяки вкл. підсвітки плафона біля дзеркала і на передньому сидінні побачив того чувака який проходив біля мене коли я закривав машину, тоді не пам"ятаю шо крикнув у вікно )) і на ходу взуваючи кросовки) побіг по сходах в низ, і десь за 15 сек. ) був вже біля машини, машина реально відкрита, ну думаю без голови альпайна я остався точно, так його не зняв, дивлюсь в салон і на диво він є, і нічого з салону не пропало. Того чувака я так і не знайшов і не побачив в яку сторону він побіг, очевидців не було також. Після чого навпроти в будинку вийшов якийсь старший чоловік на перекур, і сказав до мене шо в мене типу хотіли машину відкрити? Я здивовано запитав звідки він знає, а він у відповідь, що сьогодні вже одну з під дому машину викрали, і дійсно десь через 30 хв. під'їхала машина з мигалкам і шось там розпитували я так зрозумів у власника викраденої машини. О така то була в мене історія )) це зараз з посмішкою згадую той випадок, а тоді не дуже було весело. Машину в той день відігнав все-таки в гараж. А на другий день на задньому сидінні знайшов велику погнуту шпильку, на згадку від крадія який все-таки нічого не взяв з машини. Так і до сих пір не знаю шо тою шпилькою він хотів зробити, чи мафон зняти чи ше щось.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)