Поясніть дружині...

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем КРоман, 16 бер 2013.

1. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    потихеньку, помаленьку)
    складаю свою "величезну" степендію на подальші роботи...
    так як було уже сказано, хоббі - це дороге задоволення, але ІМХО це виключно матеріальна сторона)
    повністю погоджуюсь, що будь яка робота по машині приносить повно задоволення, як сказав КІТ - "+ досвід + майже не п'ю", і витрачені кошти на ці роботи ніяк не зрівнюються з отриманим задоволенням!

а щодо думки автора теми, то мені повезло!
    моя дівчина сама виявляє бажання бути поруч зі мною в гаражі, крутити гайки, одними словом-допомагати і заважати чим зможе:)
    а найголовніше те, що коли бачить по наших вулицях Львова VW Beetle, то може пищати, кричати на пів вулиці від радощів:yes:

2. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    До автора теми.
    Так, це лікується, головне, щоб твоя або Ваша мотивація була спрямована ДО вирішення цього питання, а не відходження в сторону ВІД питання!
    Перш за все як на мене потрібно зважити усі "за" та "проти". Дружина мабуть не кохається в тому брудному залізяччі (це я про машину), тому в неї відсутні сентименти щоб мити авто, розкручувати, закручувати, полірувати, промивати, шпаклювати і малювати і це нормально.
    Особисто ти подумай що для тебе є це хоббі. Це справді хоббі, котре приносить задоволення чи постійні ремонти це потреба, щоб авто пересувалося. Якщо це хоббі для задоволення, тоді подумай і про другу половину котра все ж таки страждає.
    Як кажуть хороші фахівці - а що ти будеш мати на виході через 5, 10, 20 років?! Ти залишишся з хоббі, але ремонтуватимеш вже інше авто, а дружина мабуть так похариться і "вистигне", не буває диму без вогню, таки вистигне, якщо не знайде собі хоббі для душі іншого хлопа, котрий не буде залягати на капремонт постійно в гаражі. Звісно алкоголізм і наркоманія гірші хвороби, но хоббі з залежністю це мабуть також хвороба, котра заваджає твоїй родині.

Останнє редагування: 17 бер 2013
  3. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    :blush:Да....перечитавши три сторінки я зрозуміла тільки одне - чоловіки нас "люблять" просто шалено... :russian_ru:До прикладу:
    [/quote=Рус;172536]За такі слова отримаш сніданок і, можливо, ще й незапланований секс... [/quote]
    От ви, мужики, мля, реально думаєте що ми просто (як сказала Чортопхай) кабили, які багато триндять, вміють тільки прати, наварити жерти, "винести мозги" і саме основне- розкинути ноги...А не смію запитати, :blush: А нах... ви одружуєтеся на нас, таких хренових????? Ми не розуміємо і не підтримуємо ваші хоббі, не дозволяємо ходити з колєгами на пиво кожного дня, забираємо пульт, щоб ви не дивилися футбол, закатуємо істерику коли ви порозкидаєте брудні шкарпетки по цілій хаті ...НАФІГА?????
    От видно, що людина з досвідом, і знає "шо па чьом..." Попросіть, щоб розказав вам всі секрети.... :D
    Мужчини У мене теж є машинка яку я дуже люблю, на яку я витрачаю гроші і час і без якої жити не можу... ...:blush: Але... Машина вас не зустріне ніжним поцілунком, теплими обіймами, смачною вечерею....і саме головне, вона не народить вам дітей.....Так що задумайтеся добре, хто чи що в житті вартує більше уваги і любові.... Треба, мати міру з тими вашими хоббі....Машину ремонтувати треба, але не пропадати в гаражі цілими днями...
    Пи.Си....І можете мене закадати помідорами :P

Останнє редагування: 19 бер 2013
    • Подобається Подобається x 1
  4. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    моя дружина цю проблему вирішила з користю для себе:
    1) Їздить сама на машинах
    2) Говорить хай чоловік краще кохається з машинами ніж має лазити по бабах (як деякі :) )

5. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Тут дійсно все відносно, і кожен випадок індивідуальний. Все залежить від того, наскільки чоловік/дружина готовий іти на поступки і до якої міри. То, як то кажуть, будні життя... Часто гараж то просто місце, куди б піти. Наприклад, після скандалу. Ті, хто не має авто, іде на пиво, на більярд, сидить на роботі, аби не додому. Головне клімат в сім"ї, щоб з дому не хотілось втікати, а навпаки... Але створюють цей клімат чоловік і дружина разом. Якщо хтось пробує жити сам по собі, то ні до чого доброго це, врешті-решт, не доведе. В кожного своя система цінностей, але в любому випадку, інтереси сім"ї в цілому мали б стояти вище хоббі одного з її членів.

• Подобається Подобається x 2
  6. Gurkha

Gurkha Місцевий

Caddy British 1.9 TDI. 02. ALH 90hp
    [OFF][youtube]lD6PAE_STj4[/youtube][/OFF]

7. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Як то кажуть - кожній тварі по парі.
    [off]
    мораль тої казочки аналогічна дописам цієї теми ;)
    Мовою оригіналу
    [/off]

8. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    а хто вам сказав "хрєнові" ? навпаки пробують порозумітись тут, пояснити і жити мирно. А ти тут закатуєш. Ельза, ніпарядак :)

9. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Нє-нє, КІТ, Ти не маєш рації! Тут я з Elza - по один бік барикади. Почитай дописи Рус-а - і відразу все стане зрозуміло. Правда, там явно той випадок, про який я говорила, але ж чоловік мусить якось фасон тримати. Це називається однією народною приказкою: Спереду стрій, а ззаду - хоч з лопатою стій! Але ж замість відверто поговорити з друзями і попросити поради, мовляв, ну, не виходить у мене, хлопці, підкажіть..., то він налітає на тих, хто, як він думає, слабший.
    Так що, КІТ, сорки, але коліжанка має рацію! ДЕХТО в цій темі прирівняв жінок до банно-прачечного комбінату по виготовленню на обід кахлєт.
    Думаю, автор не такий, тому й питається ради. І інші йому щиро радять - наскільки дозволяє їхній досвід.

10. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    да прастят мєня мужики - піду до ваших барикад :) бо підтримую думку і ніколи зі зсвоїх пасій не робив пралко-посудомийок.. Ну та, молодий і бла-бла, не жив разом і те де, але - в мене принаймі нема зародків таких думок. во :)

11. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    підкаблучник;-)))))))

12. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

бебебе - самий вагомий аргумент, у будь якій суперечці :)

13. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    )))))))))))))

14. vanadium

vanadium Початківець

vw golf 2
    лови помідор:D
    жінка і чоловік - 2 великі різниці. Навіть мислення різне. У жінок все більш базується на відчуттях та почуттях, у мужика таке відсутнє. Про теревені я не перебільшив, це природа вам дала таку можливість розповсюджувати інформацію по своїх каналах з макс. швидкістю. А нам наводити навколо срач та анархію, за що ви даєте нам прочуханки)))
    А насправді ви ніжні та хороші, кожному по-своєму

15. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    vanadium, повертаємось у русло теми: ваша жінка нормально сприймає ваші посиденьки в гаражі ? Що при цьому їй кажете ?

16. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III

Милий, не запізнюйся додому....

17. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Ну звичайно...Ви думаєте одним місцем, а ми головою....:pardon:

18. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Саме так - і тому, ви наші милі, які думають головою, за обидвох, повинні нас пробачати, знаючи які ми недолугі.

19. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Bass, за такі слова, я тя навіть поцілюю :blush: Правду кажеш... :)

20. vanadium

vanadium Початківець

vw golf 2
    так як і всі, приходиться вислухувати як я її задовбав зі своєю машиною, і т.д.
    але одна фішка: немає власного гаража. Але це для мене не проблема.
    Що кажу? Треба полагодити - значить треба. І на цьому ми вирішуєм нашу дискусію. З обідою, але то тимчасово

знаєш, не в обіду, але думати одним місцем приносить інколи більше користі ніж ваше думання головою :D

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)