потихеньку, помаленьку) складаю свою "величезну" степендію на подальші роботи... так як було уже сказано, хоббі - це дороге задоволення, але ІМХО це виключно матеріальна сторона) повністю погоджуюсь, що будь яка робота по машині приносить повно задоволення, як сказав КІТ - "+ досвід + майже не п'ю", і витрачені кошти на ці роботи ніяк не зрівнюються з отриманим задоволенням! а щодо думки автора теми, то мені повезло! моя дівчина сама виявляє бажання бути поруч зі мною в гаражі, крутити гайки, одними словом-допомагати і заважати чим зможе а найголовніше те, що коли бачить по наших вулицях Львова VW Beetle, то може пищати, кричати на пів вулиці від радощів
До автора теми. Так, це лікується, головне, щоб твоя або Ваша мотивація була спрямована ДО вирішення цього питання, а не відходження в сторону ВІД питання! Перш за все як на мене потрібно зважити усі "за" та "проти". Дружина мабуть не кохається в тому брудному залізяччі (це я про машину), тому в неї відсутні сентименти щоб мити авто, розкручувати, закручувати, полірувати, промивати, шпаклювати і малювати і це нормально. Особисто ти подумай що для тебе є це хоббі. Це справді хоббі, котре приносить задоволення чи постійні ремонти це потреба, щоб авто пересувалося. Якщо це хоббі для задоволення, тоді подумай і про другу половину котра все ж таки страждає. Як кажуть хороші фахівці - а що ти будеш мати на виході через 5, 10, 20 років?! Ти залишишся з хоббі, але ремонтуватимеш вже інше авто, а дружина мабуть так похариться і "вистигне", не буває диму без вогню, таки вистигне, якщо не знайде собі хоббі для душі іншого хлопа, котрий не буде залягати на капремонт постійно в гаражі. Звісно алкоголізм і наркоманія гірші хвороби, но хоббі з залежністю це мабуть також хвороба, котра заваджає твоїй родині.
Да....перечитавши три сторінки я зрозуміла тільки одне - чоловіки нас "люблять" просто шалено... До прикладу: [/quote=Рус;172536]За такі слова отримаш сніданок і, можливо, ще й незапланований секс... [/quote] От ви, мужики, мля, реально думаєте що ми просто (як сказала Чортопхай) кабили, які багато триндять, вміють тільки прати, наварити жерти, "винести мозги" і саме основне- розкинути ноги...А не смію запитати, А нах... ви одружуєтеся на нас, таких хренових????? Ми не розуміємо і не підтримуємо ваші хоббі, не дозволяємо ходити з колєгами на пиво кожного дня, забираємо пульт, щоб ви не дивилися футбол, закатуємо істерику коли ви порозкидаєте брудні шкарпетки по цілій хаті ...НАФІГА????? От видно, що людина з досвідом, і знає "шо па чьом..." Попросіть, щоб розказав вам всі секрети.... :D Мужчини У мене теж є машинка яку я дуже люблю, на яку я витрачаю гроші і час і без якої жити не можу... ... Але... Машина вас не зустріне ніжним поцілунком, теплими обіймами, смачною вечерею....і саме головне, вона не народить вам дітей.....Так що задумайтеся добре, хто чи що в житті вартує більше уваги і любові.... Треба, мати міру з тими вашими хоббі....Машину ремонтувати треба, але не пропадати в гаражі цілими днями... Пи.Си....І можете мене закадати помідорами :P
моя дружина цю проблему вирішила з користю для себе: 1) Їздить сама на машинах 2) Говорить хай чоловік краще кохається з машинами ніж має лазити по бабах (як деякі )
Тут дійсно все відносно, і кожен випадок індивідуальний. Все залежить від того, наскільки чоловік/дружина готовий іти на поступки і до якої міри. То, як то кажуть, будні життя... Часто гараж то просто місце, куди б піти. Наприклад, після скандалу. Ті, хто не має авто, іде на пиво, на більярд, сидить на роботі, аби не додому. Головне клімат в сім"ї, щоб з дому не хотілось втікати, а навпаки... Але створюють цей клімат чоловік і дружина разом. Якщо хтось пробує жити сам по собі, то ні до чого доброго це, врешті-решт, не доведе. В кожного своя система цінностей, але в любому випадку, інтереси сім"ї в цілому мали б стояти вище хоббі одного з її членів.
Як то кажуть - кожній тварі по парі. [off] мораль тої казочки аналогічна дописам цієї теми Мовою оригіналу [/off]
а хто вам сказав "хрєнові" ? навпаки пробують порозумітись тут, пояснити і жити мирно. А ти тут закатуєш. Ельза, ніпарядак
Нє-нє, КІТ, Ти не маєш рації! Тут я з Elza - по один бік барикади. Почитай дописи Рус-а - і відразу все стане зрозуміло. Правда, там явно той випадок, про який я говорила, але ж чоловік мусить якось фасон тримати. Це називається однією народною приказкою: Спереду стрій, а ззаду - хоч з лопатою стій! Але ж замість відверто поговорити з друзями і попросити поради, мовляв, ну, не виходить у мене, хлопці, підкажіть..., то він налітає на тих, хто, як він думає, слабший. Так що, КІТ, сорки, але коліжанка має рацію! ДЕХТО в цій темі прирівняв жінок до банно-прачечного комбінату по виготовленню на обід кахлєт. Думаю, автор не такий, тому й питається ради. І інші йому щиро радять - наскільки дозволяє їхній досвід.
да прастят мєня мужики - піду до ваших барикад бо підтримую думку і ніколи зі зсвоїх пасій не робив пралко-посудомийок.. Ну та, молодий і бла-бла, не жив разом і те де, але - в мене принаймі нема зародків таких думок. во
лови помідор:D жінка і чоловік - 2 великі різниці. Навіть мислення різне. У жінок все більш базується на відчуттях та почуттях, у мужика таке відсутнє. Про теревені я не перебільшив, це природа вам дала таку можливість розповсюджувати інформацію по своїх каналах з макс. швидкістю. А нам наводити навколо срач та анархію, за що ви даєте нам прочуханки))) А насправді ви ніжні та хороші, кожному по-своєму
vanadium, повертаємось у русло теми: ваша жінка нормально сприймає ваші посиденьки в гаражі ? Що при цьому їй кажете ?
Саме так - і тому, ви наші милі, які думають головою, за обидвох, повинні нас пробачати, знаючи які ми недолугі.
так як і всі, приходиться вислухувати як я її задовбав зі своєю машиною, і т.д. але одна фішка: немає власного гаража. Але це для мене не проблема. Що кажу? Треба полагодити - значить треба. І на цьому ми вирішуєм нашу дискусію. З обідою, але то тимчасово знаєш, не в обіду, але думати одним місцем приносить інколи більше користі ніж ваше думання головою :D