Поясніть дружині...

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем КРоман, 16 бер 2013.

1. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Нєа! Вожак стада!
    А дехто так і залишиться сидіти голодний в подертих портках, але в гаражі! Господар - де хоче, там і живе!
    Відповідь на ключове питання теми давно дав Кіндер - усього в міру. І, вважаю, подальші розмазування шмарклів лишніми.

2. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    На ви і шопатам....Бувбис львівський, дістав би від мене па-пєчєні за такі слова в нашу адресу на першому ж з"їзді....А так - заканало...Шутю :blush:Живи :) Ми ж, все таки добрі...хоч що ви там на нас і наговорюєте.Самі знаєте, що нічого без нас не варті а панти гоните.... :)

3. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    аналогічно і навпаки

4. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Ой ой ой....:P Колеса і масло я сама вмію міняти і навіть знаю де в машині мотор :D А от ти наврят зготуєш мені рулетики з лазаньї з сулугуні.... :pardon:

5. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    які ви недалекі))))) чоловіки не тільки для того щоб гайки крутити і масло заливати

6. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Чьо, в натурє????? А для чого???:blush: Ми теж не тільки для того, щоб варити їсти і сваритися з вами.....якбихтопитав

7. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Поясни їй що в тебе Гольфяра на каері, це рідше ніж 1-й розмір грудей.

8. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    точно! Поясніть мені...
    вже і до грудей примахалися :D От вгоди вам...А ще кажуть ми примхливі....

9. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Якщо в твого чоловіка нема KR-а, то не хочу розчаровувати.

10. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    а чоловіки також не тільки для того, а й для свого хоббі

11. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Вже їм мало теми "Секс і VW" - розвели ще й тут гендерні розборки...
    Чоловік, котрий створив тему, вже, певно, не впізнає її ващщє! І не пам"ятає, про що питав, бо відповіді пішли далеко в ліс.
    Вертайтеся в колектив, в родину, в тему!

12. andriy89

andriy89 Active Member

VW Golf mk2 92
    наведу декілька висловів під цю тему:

- на тому місці яким думають хлопці і дівчат взагалі дірка ))

- У вас хлопців тільки 2 звивини: одна тик-тик, а друга ням-ням
    - Правильно дівчата, решта звивин вас не стосуються ))

А якщо серйозно, то треба щоб чоловік з жінкою були як можна більше разом, тоді і вийде добра сім'я, бо вони один до одного притруться. Якщо свій вільний час пара проводить окремо, то наростає ймовірність конфлікту. Саме тому такими важливими є діти, коли обоє батьків РАЗОМ їх виховують.

А при виборі другої половинки треба добре дивитись чи співпадають основні інтереси чи ні.

13. vanadium

vanadium Початківець

vw golf 2
    ух, які Ви, пані, бойові. Люблю таких:D
    Правильно, ми нічого не варті без вас, і так само ви без нас. Инь і янь, плюс і мінус ну і т.д. Дві протилежності які нічого не варті коли вони окремо.

Автору, ТС, від себе додам, що якщо стосунки дорогі, важливі для Вас, не тільки у сім'ї, а й взагалі між людьми, то потрібно йти на компроміс, ну і бажано добиватись в цому взаємності.
    Кожний член сім'ї повинен мати свій власний духовний простір, для мужика - гараж, спортзал, риболовля, для жінки - не кухня, або кухня якщо вона отримує там задоволення від приготування страв, диван з читанням книги, сад з квітами ну і т.д. тобто те місце де ти можеш сконцентруватись на своєму внутрішному світові. Відвести частину часу чисто для себе. А не "пішли в магазин, чи "чого ти не хоч зі мною піти до подруги" і т.д.
    От моя дружина, коли я нормально так займався в спортзалі, весь час докучала мені типу "якого фіга ти туди ходиш? який кайф від того що тобі б'ють морду?" а мені і справді кайф)))) я даю відповідь: "от що не так? не курю, не бухаю, не шляюсь, нема до чого доїб_тись тепер в спортзал ходить не можна? так давай почну все це діло, піду до блядєй))) ну звізно у жартівливій формі, але жарт діяв і отримував відповідь "в один кінець без поворотно".
    так що колеги, бажаю душевної гармонії в кожному з вас і вашій сім'ї, чи то в гаражі чи на дивані, але щоб ями на дорогах життя і авто ніколи не зустрічались))))

Останнє редагування: 20 бер 2013
  14. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Запропоную адмінам в кінці року викласти номінацію найкращої та найгіршої теми року.
    Я проголосую за цю тему як найгіршу! Не тому, що автор нормально задав питання, а тому, що коментарі тут найгірші!

Тема звелася до нижчепобутового примітивізму. Йде гендерна бакланка, мірянням піськами, сіськами, та іншими предметами загального користування.
    Так "цікаво" спостерігати як відбуваються душевні війни. фу

15. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    когось заділи за живе)). та цю тему можна в гумор перекидати

16. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Не хочу розчаровувати вас :pardon: , але в мого такий KR...шо ого-го-го! Всім KR KR-р...;)
    Да да.... Ну яка вже є...;)
    А насправді я біла, пушиста і в білу полосочку....:blush:
    :lol: Шо...? А де то таке було...???Я щось пропустила...???:dntknw:
    Ніхто нікого не бакланить. Народ просто обмінюється своїми думками.
    І вашшьшє...нєфіг було таку тонку тему задівати і нариватися на бабський "винос мозгів"....

Останнє редагування: 21 бер 2013
  17. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    не задирайся, ти наприклад не зготуєш навіть лазанью з вистояним в грузинських травах і маринаті мясом ,і все це в кисло-солодкому сливовому соусі чилі .А взагалі усі говорять усяке, а хто пробував в таких ситуаціях вирішувати питання компромісом? він ЗАВЖДИ є просто треба його знайти і застосувати

Останнє редагування: 21 бер 2013
  18. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Бє-бє-бє..... я такая - задирака :P
    По-перше: ти не знаєш як я готую.
    По-друге: у мене теж є google і він рулить ;)
    Пи.Си...А компроміс - хороша штука :)

19. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    я то думаю де ти таку назву прочитала

20. КРоман

КРоман Початківець

GOLF2 KR
    Вибачайте.
    Не думав що тема перейде в звинувачення один одного і порівняння характеристик авто із принадами жіночок.
    Компромісу який згадувався не побачив і в ваших відповідях чи це стосується лише ваших половинок.
    Одне що мені проглядаеться то це пишуть люди які не шукають компроміс а з якими компроміс шукають їхні половинки.
    В кожного є свій погляд на цю тему але зі своєї вежі як і в моєму випадку. Компроміс мені здається має бути з обидвох сторін.
    Дякуюю за відповіді.

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)