Вибачайте. Не думав що тема перейде в звинувачення один одного і порівняння характеристик авто із принадами жіночок. Компромісу який згадувався не побачив і в ваших відповідях чи це стосується лише ваших половинок. Одне що мені проглядаеться то це пишуть люди які не шукають компроміс а з якими компроміс шукають їхні половинки. В кожного є свій погляд на цю тему але зі своєї вежі як і в моєму випадку. Компроміс мені здається має бути з обидвох сторін. Дякуюю за відповіді.
Я сподіваюся жіночко Ви знаєте все і про всіх, думаю і самооцінку також. Мабуть Вам повезе в житті з такими знаннями
народ візьміть приклад мого компромісу, коли така ситуація по чала колись в мене ДУЖЕ гостро накалятись так що і тесть і теща і сестра дружини мене просто дістали,в нашій сімї зявився ще один VW,і проблама вирішилась,але до іхнього авта я неліз принципово
ха-ха))) он в мене на балконі валяється гбц, на кухні колінвал, поршні, дочка буває грається мікрометром і розуміє що у тата теж є іграшки від жінки лиш інколи чую "довго ця х_йня тут валятись буде"))
рівність вже така що приходиться дивитись роксолану по 1+1 тут пане з Вами непогоджусь, воно все вимите, вилизане до блиску і на даний момент являє собою елемент декору))
)))))) Ото точно рівність))) А Топ Гір також разом дивитесь?))) Та я в жарт, але якщо то декор, то досить оригінально))) Мені завжди хотілось мати журнальний столик, з підставкою зробленою з блока V12, а в отворах від циліндрів складати пляшки з алкоголем, оце дизайн, мрія))))
Мені вдома та й не тільки вдома а й під час їзди заборонили говорити на автотеми та все що пов'язано з автами..... :::. Мля, хіба так можна?, це ж не толерантно!
diesel757, якби мені так заборонили, то я..., то я... Знаєш, як я виходжу з цієї ситуації? Просто визначаю день, коли ми з друзями (в чисто чоловічій компанії!) йдемо на пиво і там відриваємося! А ще відриваюся на з"їздах. Що раджу Тобі? Возьми десь начитайся або наслухайся про якісь колготки або зачіски або ще щось (бажано якомога інтимніше)... Їдете десь разом, а Ти ніц - тільки за то тринди! На другий раз вибери іншу тему, але чисто її - Твоєї жінки. Побачиш - перше почне ревнувати, чого Ти ліпше за неї в її темах розумієшся, а потім скаже, щоби Ти займався своїми автами і не пхав носа в її жіночі теми.
Чортопхай, прислухаюсь твоїх порад, але тут є нюанс з відпочинком, як в тому прислів'ї, тіпа коли я відпочиваю, то інші напрягаються. До недавна мені згадували Хатинку-2013, та іншого роду мироприємства :dance2:. П/С/ відриватися опасно - тормоза відказують, і обриває тросіки ручніка інколи, як в тій арифметиці =+++:kiss3:+..., а на виході маємо як завжди :shok::shok::shok::shok:.
Дуууууууже Тебе розумію. Тут Тобі поможе одне - спробуй спокійно збоку на все подивитися. Оціни, чи Твоя половина буває десь в товаришок. Якщо так, то спробуй їй колись випімнути такі походеньки. Але не зі злости, а так, щобии в кінцевому результаті підвести до підсумку, що ви є разом, бо вам разом супер-класно, і ви один без одного не можете! Але людина МУСИТЬ мати хвилю на власні зацікавлення, друзів і теде. Інакше всі погані емоції будуть в Тобі накопичуватися-накопичуватися... і врешті зірве дах або вирве днище... Одним словом. Моя порада єдина - ТРЕБА ГОВОРИТИ! Починати можна ні про що, але коли обидві сторони відчують, що то є хвиля, коли ніхто нікуди не поспішає і ось зараз можна сказати все, що накипіло (але без образ), тоді розмова поточиться сама собою. Легко не буде. Зате потім... ПиСи. А з тросіками, сорки, ніхто не поможе, якщо Ти сам того хочеш... )))