Поїздка до Ашану

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Mimino, 9 гру 2012.

1. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    Та не буде воно грітися, так як тертя ніякого додаткового не буде, тому що камера щільно буде сидіти в скаті. Сам колись так їздив, мав безкамерний скат, але в середині була камера, тому що скат був не ідеальний, і все було нормально. А в даному випадку, щоб убезпечити себе, ще більше все таки краще поставити камеру. І буде спокій, але все рівно треба буде час від часу дивитися на скат чи часом латка не пустила і камера не вилізла зі скату (чи не утворилася як кажуть в народі "гуля" :)). Це лишній гемор і чи він того вартує вирішувати автору.

2. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    2 роки тому прорізав собі переднє колесо в бетонну плиту(буксував і боком в край бетонної плити). Поріз був "г"-образний, заклеїли великою латкою і я їздив без проблем.

3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Так само 3 роки назад в бардюр запоров зимове колесо. Порвало по корду.
    На тролейбусній заварили його. Поставили камеру. До сьогоднішнього дня їжжу без проблем. Трохи гулька є, але то фігня. Нічо не гріється і не лопає.

4. Mimino

Mimino Початківець

B5
    Mondeo3
    Клубна карта:
    000064
    Колесо заклеїв. Розріз був 13 мм. Заклеїли на Вашигтона. Сказали що не раз такі розрізи ремонтували і шини виходили до кінця, головне щоб не їздити на підспущеній шині. Колесо поставив на зад. За якийсь час поставлю камеру (на попередньому авто так їздив близько 2 років, без проблем). Дякую за поради!!!)).

5. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Мені на двох різних шиномонтажах двоє різних спеціалістів говорили однакове - при камері в безкамерному колесі їздити більше 90 км/год. не можна. Не йшла мова про перегрів, йшла мова, що сама камера не витримає. Я того і тоді не розумів, а зараз, прочитавши дописи людей з довідом тим більше не розумію, чому не можна. Тому висновок - ставлю тих "спеціалістів" з шиномонтажів у чорний список псевдопорадників. Але камеру в проблемне колесо все одно не буду купляти - дорого. Краще нехай воно і надалі лежить поки в гаражі :)

6. yoursen

yoursen Active Member

-
    Клубна карта:
    000104
    Розширю тему поїздок в "Ашан". Обдерли мені 1ого числа на нижній парковці ліве переднє крило.. тепер треба шукати хто може це діло зафарбувати...
    Отак не весело почався новий рік..

Останнє редагування: 3 січ 2013
  7. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Все-таки хоч хтось дайте відповідь - де ті камери нагляду того "Ашану"? Є вони там внизу чи це все профанація? А то якось боязно тепер там машину залишати.

8. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    до теми на вихідних був в ашані і побачив що на території Ашану внизу відкрили шиномонтаж))))) можливо в день коли пробили колесо, це був день відкриття і потрібно перший клієнтів, і Ви зі своїм щастям попали під реламну акцію пробивання колеса)))))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)