Поїздка в СТО.

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем mixonoff, 12 лис 2007.

1. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    Відповідь: Поїздка в СТО.

нахєр було про шось питати як шо ти впевнений шо твій сервіс само кращий і там самі кращі майстри!

2. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422

Не наводьте лишні "панти" на себе! Я не казав що мій сервіс найкращий і там найкращі майстри, хоча це і не виключено. Я питався, чи є дешевший сервіс з хорошим і якісним обслуговуванням. Для цього я навів ціни за послуги мого СТО. Шо не ясно?
    Якщо не помиляюсь, форум існує для обміну думками та досвіду. А тут, я так бачу, деякі форумчани занадто "напрягаються" коли вникають в суть заданого питання.

3. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

може я шось неправильно поняв, але так як я то зрозумів то ти то зря!

Далі в тебе тут дикі вимоги шоб гарантію давали і всяке таке можна порівняти з Алексом тоді можу сказати - тьак ти зекономив ти молодець.

Я ті роботи зробив би сам собі або поїхав до найблищого Васі і дивився як він робить тому шо ті роботи то елементарні, то тут ти переплатив і то конкретно з чим і ватаю.

Гольф хороша машина я неспорю, але то машина такого класу шо можна самому робити і по ходовій то як конструктор для дитини. рас розібрав і склав і вже знаєш як то робиться.

Нарахунок масла - то ти вапшє прям член грін піс небуду виливати на землю, та бля злий в каністру і віднеси на той же сервіс хай здадуть куда вони там його здають

4. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422

Я не знаю як там в інших форумчан, але я не маю стільки часу і бажання в холодригу сидіти під машиною і ковирятись в ній задубілими руками. Я не фанат ремонтувати, а тим більше розбирати і збирати автомобіль. Крім ковиряння в авто є ще цікавіші заняття.
    Я люблю замовити наперед місце та майстрів на СТО, приїхати рано, першим клієнтом, до обіду я вже вільний. Я за це плачу гроші: за швидкість, якість і гарантію. Хто має час проводити цілий день за ремонтом автомобіля - той має на то час і натхнення. Я ж не маю ні того, ні іншого.

5. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition

Витерти профайл зрадника, каменувати його, яйця відрізати!!!! (машину забрати)!!!

Пацани, та чого ви присіпалися до чувака, ну не хоче він в машинці колупатися, чи там часу не має, чи руки не любить мати чорні, яка різниця, бач думав хлопчина, шо тут всі по сервісах їздять, мають своїх майстрів, як гламурні блондинки пуделів :)))
    Ги-ги, то ж клюб ваговодів а не вагокрутів :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

А ви його тут зразу... Сором, ганьба, салад в студію! :)))

6. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422

Я щось не зрозумів сарказму? Тему яку я створив була спрямована на обговорення цін за послуги на СТО. Дискусія звелась вже до того, що відвідувати СТО для ремонту ходової чи заміни масла- це "полнєйший" гламур і не вартує про таке навіть признаватись на форумі. А з кого все почалось, з "Васі з гаражів". Комусь подобається там ремонтувати, а кому краще заїхати на СТО і не переживати за зроблену роботу. Кожному своє.

7. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Не хвилюйся, тут просто багато чуваків, котрі люблять попи....ти ні про що! Типовий львівський менталітет...!
    Тут в більшості (біля 90:wacko: тем не по темі :)

8. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition

Маленька поправка до тонкого гумору, пропоную продовжити попи... до попиз.... :razz: Ато якась фігня получаєцця :)
    А відносно постів, ну шо, поприколюватися не можна, то ж не зі зла :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    Афтар, не пий йаду, пиши ще! ;)

9. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Особливо, якщо глянути ТУТ :haha:)))

10. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422
    Капець... я завжди боявся що хтось знайде ці дописи але scirocco змінює людей, за що я цій машині дуже вдячний.

• Подобається Подобається x 2

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)