Та він реставрує класну бричку, я записався до нього на суботу зі своєми пріколами (жирами). А майстра того знаю давно при зустрічі впізнав, за роботу його спокійний на всі 100% Ціни в нього вищі, але якість гарантована ну і педант в тих питаннях, хто спілкувався з ним той зрозуміє
Народ забрав я машину від Майстра, Роботою задоволений на 100 %. Фарбував + рихтував капот, фарбував бампер на Амулеті. Все це обійшлося в 200 дол.+фарба.
Забрав я свої стайлінгові пріколи, вже приклеїв завтра постараюсь бути. Впринципі роботою задоволений, але майстер дуже повільний і любе поговорити я практично знаю вже всі нюанси покраски, поліровки, шпаклювання, матування ітд:D
майстер справді хороший. Воскрешали у нього бампер. Розповість, що до чого, порадить як дешевше та як краще.
Це той майстер, що в районі дністровської ? Дайте його координати !!! Можна в ПП, якщо тут не хочете світити....
Нє то на малих кривчицях Володя 80677840341. Той що в районі дністровської якийсь підозрілий мені і фарби сказав в два з половиною рази більше. А Володя навіть за свої докупляв 50-100гр як в нього там щось не вийшло.
Пiсля неприємноi подii результат- окремими невеликими дiлянками по всiй машинi стерте лакове покриття - матовi плями Будь ласка, пiдскажть вiдповiдального порядного майстра. Перед поiздкою до майстра, хотiлося би знати , чи це велика проблема ?Автомобль Polo, новий, 1 рiк в користуваннi . Дякую