Поліровка авто

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем Spinogrizik, 18 бер 2012.

1. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Хлопці поліровка це непроста робота!!! По перше наждачкою шліфується лише в ручну і то лише ті місця де є підкраси а от незначні царапини (гілочка дерева на борту оставила слід) обробляють абразивними пастами, причому полірують всю поверхню (наприклад дверку, чи весь капот), як правило пасти досить для видалення мілких косметичних дефектів а потім полірують восковими поліролями. Тому якщо ви не збираєтеся виставляти авто на продаж а будете його експлуатувати ще довгі, щасливі роки то неварто його царапати наждачкою бо рано чи пізно зітрете лак до фарби чи до грунтівки і тоді одна дорога до маляра.

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    вона не забиває і не згладжує а просто знімає верхній шар ЛКП до рівної поверхні.
    У Львові не купиш нормальної пасти. Продають тільки фареклу, але це фігня. Інколи 3M попадається, але нею ніхто не полірує, вона непердбачувана.
    Маю Мензерни 3 банки, можу відлити по скілкьки треба.

3. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    по 100гр. кожної шо би вартувало?

4. doxtor

doxtor Початківець

VW Polo
    Чому всі хочуть вміти все те, на що люди потратили не один копот чи дверку? Відполірував не одну машину-можу і тепер накосячити. Все залежить від техніки і засобів. Лакофарбове покриття тут ні до чого

5. jenyaVR6

jenyaVR6 Active Member

в проєкті VR6
    Клубна карта:
    000067
    ...займаюсь тим ділом вже років і років, перепробував майже все.. (перше авто поліроване в 1997 році паста "темпо" в ручну,правда рук не чув з тиждень) такшо на допис сіроко скажу ,шо фурекла так і робить, знімає чи малий слой лаку!!!!а є пасти силіконові і тефлонові, ЯКІ ВСЕ ТАКИ ЗАБИВАЮТЬ ТІ ДЗЮРИ)))),мій вибір ,наразі, 3М пасти ,а взагалі скажу таке- є бажання зробити блиск свого авта то є два варіанта: 1. в ручну натерати і 2. відДати людині яка тим займається :music:
    PS МАШИНКОЮ МОЖНА НАРОБИТИ ТАКИХ ЛАЖ,ЩО БЕЗ МАЛЯРКИ НЕОБІЙДЕШСЯ

6. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    у випадку поліровки - ше й як до чого!

7. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    так і я про те ж....

8. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    віддам за 100 грн при умові твоєї тари.
    Ну це просто вакси (воски) я би не називав це поліровкою, це радше косметика. Просте собі забивання нерівностей силіконом, воском і іншими матеріалами, які з часом вимиваються. Але те, що це не знімає лаку - 100%, переважно краще так ніж напартачити. Фуреклу згадав як найатстойнішу полірувальну пасту.
    з іншого боку поліровка без машинки неможлива. Якщо її не плутати з косметичними протираннями та ваксуванням.

9. kym

kym Аксакал

a 100
    Щось мені здається що як хлопці накупляють паст машинок шліфшкурок і почнуть пуцувати свої авта то мої малярі без роботи не остануться....))))))))))))))))))))))))

10. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    я вже купив набір для фарбування авто, чекаю на новий бізнес :)

11. jenyaVR6

jenyaVR6 Active Member

в проєкті VR6
    Клубна карта:
    000067
    а в мене набір вже давненько є : I_am_so_happy: : I_am_so_happy: : I_am_so_happy: цілий таз свій передув )))

12. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Після поліровки? :mocking::lol:

13. jenyaVR6

jenyaVR6 Active Member

в проєкті VR6
    Клубна карта:
    000067
    :nea: просто порахував, шо стане дешевше самому собі робіти всякі штучки :music:

14. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    дякуючи тобі і...тобі подібним - наші малярі без роботи не залишаться!!!

15. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    це питання відносне, я колись займався маляркою, і маю все обладнання і піскоструйку правда розібрану з виходом +-16-12 Ат,і навіть антикорозійну обробку з усіма вологовідводами,коли взнав що мені покраска обійдеться 800-1000 вбитих єнотів, а треба 2-а авта освіжити,ну і батькові буса вже б пасувало, рішив відновити навики,правда треба, півавтомат поремонтувати, або новий придбати,такщо якби ціни некусались то і мали б усі роботу, а так гроші краще витрачу в більш потрібному місці.

16. BOXER

BOXER Active Member

Opel Astra G 1.6, Peugeot Partner
    які тут всі добрі :D

17. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    А береш і мовчиш!!! :diablo:
    А я тут до народу в гаражик напрошуюся - там підполірувати, підфарбувати...
    То що? Будемо домовлятися про спільні фарбувальні дії по відношенню до мого Ґольфа і Течика, чи пальці в двері тиснути?

18. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    пальці? ні нетреба,краще домовимося,а щодо гаражу чесно скажу проблема бо неможу до порядку привести його вже 3-й тиждень, живу у Львові ,а гараж в Городку,тому вихідних бракує,а тепер як все почав витягувати і складати після явної пропажі веееееееееееееееееееееееееникої кількості інструменту (дойшло до того що фільтр масляний міняти їздив до Олега М.) розгребтись неможу .Тому з гаражиком недопоможу зараз а обладнання починаю до порядку приводити бо халєпа ДОООООРРРРООООГГГГООО

19. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    То свідчить про справді великі проблеми :sad:
    Але я збираюся домів десь щойно в перших числах квітня.
    Тому ще маєш трохи часу на порядки.
    А якщо ні, то поїдемо до найближчої розетки. Я вважаю, що головне - знаряддя і руки з того місця, що треба :)

20. jenyaVR6

jenyaVR6 Active Member

в проєкті VR6
    Клубна карта:
    000067
    ти не прав!!! ух як не прав!!!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)