"майдану" точно не буде. але і шоб країною керував зек - тоже народ не дозволить... краще нехай вже тігрюлька буде, ніж той якубович...
Все залежить від нас. Я думаю, якщо ті Табачники-Азарови ще пару днів потаскають Кобзар Шевченка, рекламуючи, що він писав і російською мовою,- то народ полюбому підніметься.\ пі.ся. Страшно навіть уявити - Франеку припомнять яйця Львову - Юща і за те, що це місто має назву Львів Тернополю - революцію а Волині - найвищу підтримку і явку на виборах((((( Взагалі - Чорновіл був розумний чоловік, тому його і прибрали за допомогою Камазу. Він давно пропонував і рекомендував провести федералізацію країни. Погодьтесь - думаємо то ми по-різному. і живемо також і розвиваємось.... пі.пі.ся. Чому пригадались слова - Не спи моя рідна Земля, прокинься моя Україно.......
Вроде на данный момент разница чуть больше 2% в Пользу Петуховича , неужели операция проффесор завершиться победой ?
багато каже "я голосую за Жульку, бо проти Януковича"..... вибіp між мeншим злoм і більшим злoм цe вce oднo вибіp злa. І більшим злoм бyдe тe, якe і пepeмoжe. cвoбoдa пoлягaє y вибopі чoгocь, a нe відмoві від чoгocь. пpoпoнyю вcім ycвідoмити, щo ці вибopи - цe чepгoвий нaмaxoн вcієї кpaїни. бpexня, oблyдa http://www.pravda.com.ua/articles/4b1aaaca29003/ - мeнe піcля цієї Ялтинcькoї кoнфepeнції, дe вoнa вилизyвaлa зaд Пyтінy (не тіки на цьому відео, це була її стандартна поведінка) від нeї пpocтo вepнe...
Чувак - а мене перший раз на Новий рік не вернуло і мав я святковий настрій. А все за рахунок того ж газу. Бо в мене своя хата і кожен Новий рік зустрічав з думками - бля...шо то робити....куда то можна буде котла присобачити на тверде паливо....
з попреднього посту не докінця зрозумів за кого ти... в газовому питанні в мене така думка: Юлька сидить в Путіна на "гачку", це видно з того відео (конференції), і з минулорічних газових угод... а Яник мусить боротись з Москвою за зниження цін на газ, бо високі ціни на газ це великі збитки для бізнесу Ахмєтова, та й взагалі великої промисловості на східній Україні, яку тримають патрони Януковича Я ні за Яника, ні за Юльку - в нашій державі нема лідера
Хлопаки то всьо фігня, біда одна - яка в нас тепер буде пєрвая лєді, Катька хоча б представницьки виглядала, а ця цьотков з наколотими апєльсінками то просто ппц
Та за Юльку я. Леопольд - то точно. тепер будемо з ностальгією згадувати ще й 95-ий квартал. всякі там приколи. з острахом говорити. бо піпец свободі слова і т.д і .т.п я скажу так - не так страшний звір, як його оточення, особливо Германівна
Угу, кобіта з Нового Роздолу, була собі сіренькою мишкою і "а на тобі". Ганця тепер буде рвати і метати. А ще є Коля Азаров - чувак має серйозну бошку - це ж він придумав як відмивати через податкову ПДВ. Ото буде президент і його команда, прямо цирк-шапіто. Американці зі своїм словотворцем Бушем не нарадуються - появився хтось, хто того ковбоя в дурнословстві обжене. Дай Бог жеби вся українська влада вдавилась кренделиком у себе на дачах. До речі, цікаво, як тепер себе буде вести Квартал - думаю, що хлопаки напудять в штани
мене найбільше що в Курві Германівній бентежить - це те, що пару місяців назад похоронила сина. і таке враження, дивлячись на неї, що то не син був, яа якийсь кіт чи собака. Навіть Сівкович, який також сина похоронив - і той не вилазить ніде і не видно. А от Азаров - то окрема тєма. 2 гривні йшло в бюджет - 1-на гривня йому в карман. Тепер буде так - Да здрастуєт зарплата в канвєрті)))!!! пі.ся. А є ще таке чудо - Табачник - то взагалі ненавидець українського народу і України вцілому
Пєрвая лєді сказала: "Буду воспитывать внуков, а в политику неполезу" ))))))))) Видно Яник після "апельсинів" їй добре втиснув!!!
Це брєд - є офіційні візити, де президент повинен бути разом з дружиною. І оця "доярка з Хацапетівки" буде представляти нашу країну. Завжди поки президент займається державними справами, його дружина, засновує благодійний фонд, їздить по гуманітарним питанням по країні та за кордоном і влаштовує прийоми. Які прийоми влаштує оця цьотков???? З сєльодкою, кількою на газеті та клятим "Мілості просім" і "Нє єшьте, оні наколотиє с мєнінгітом"? Сумно, треба терміново Янику як Симоненкові - розводитись і шукати собі якусь кобіту з великими цицьками та смазливою пикою мавпочки шарманщика
він собі зараз Підкопаєву візьме. ще й пару раз))) і на столі і під столом і на дивані і.......)))) ге-ге-ге)))
Знайшов кого рівняти:D Карла Бруні ще та гаряча ракета....а ти уявляєш Янека жінку в єротичній фотосесії? фе, ну і гадость ета ваша залівная риба. Йому хіба треба одружуватись по расчьоту, бо кому потрібен для кохання чоловік з інтелектом як у абажура?
На мою думку в нашій країні і так дохрена тих благодійних фондів, які тільки відмивають гроші, а непрацюють по свому напрямку! Колишня "перша леді" також зібрала кошти для будівницва "лікарні майбутнього" і шо......
Повністю з тобою згоден, але таке правило існує в цілому світі - приклад Хіларі Клінтон, бабета поки чоловік дронькав на спідниці сиділа тихенько і сопіла в два сопла, а після його президенства показала себе у всій красі, і не факт, що ще стане президентом США. Правда, це не для нашої пєрвой лєді, їй хіба грядки полоти і огурци сажать