22 квітня д/н ЛЕНІНА і заодно 50 днів призиденства нашого ОФігеного(щоб його) призедента!!!!!! Після цих плідних 50-ти днів мені страшно подумати що буде з нашою Україною через пять років!!!! І чи взагалі вона буде? Я не здивуюся що через 50 днів проведуть референдум "Про возєдання Криму з Великою Російською імперією (РФ)"(яка зараз потихонюку відновлює свої позиції ), а ще через 50 днів Східну Україну, а через 100 і нас з вами приберуть, і попробуйте щось зроби їхній флот майже 400 одиниць сучасних бойових кораблів(буде) і не десь там у балтійському морі чи в пів. льод. океані, а в нас прямо під носом.... Я вже не говорю про значне підвищення акцизів на все починаючи від тютюну і закінчуючи бензином. Тому що це не так страшно можна випити на 100 грн. менше, можна зкурити менше цигарок, можна пройтися, але чи можна знову повертатися в минуле? Знову стати маленькою частиною Великої Імперії? Втратити те за що боролися наші предки починаючи від козаків та закінчуючи бандерівцями. Які залишали свої сімї,дружин, дітей і їшли на вірну смерть заради ВОЛІ для нас!!!!!! Невже ці жертви були марні? Невже дійсно наш народ не може бути господарем на свої землі, невже нам постійно потрібний якийсь намісник чи то з Росії, чи то з Польші, який буде нам вказувати як нам УКРАЇНЦЯМ краще жити? Не вказувати, а НАКАЗУВАТИ!!!!!!!! Ось до чого призвела наша пасивність на виборах!!!! Що буде далі:wacko1::wacko1:.......
http://www.pravda.com.ua/news/2010/04/27/4975715/ Напевне вже треба починати вчити російський гімн!!!!!:
Та все рівно ту угоду були б ратифікували - чи Тюлька, чи Яник, пофіг, просто кожен вибивав би різні вигоди насамперед собі а тоді вже українській біомасі. розслабтеся, та сприймайте все що відбувається, належним чином. І так нічого від нашого дзявкання не зміниться, а те, що нам дає "прожувати" преса, це лише те, що їм дає "жувати" апарат президента. Які там угоди були насправді ми з Вами, шановні друзі, мабуть не дізнаємось (варто згадати Юльку та її таємні газові угоди)
Від політики неможливо закритись... це як страус голову в пісок...а дупа наверх. Такого як той зек ніхто б не натворив... Взагалі то їх всіх гнати треба було б, але вже пізно і треба напевно до серйозних протестів готуватись. а то продасть з потрохами. Причому думаю так спішить по тій причині що через рік було б пізно, бо навіть східняки б побачили що за гуся вибрали. Якщо на протязі пів року не дати Янеку робити що хоче то далі простіше буде і довго не всидить на кріслі.
Пропоную для перегляду :D а може плакати треба.. http://drugoi.livejournal.com/3233907.html?page=2#comments
. Одного не розумію чому вони на( засідання) одягають косьтюми,а не спортивні тріко я думаю удобніше би було.А взагалі на ринг Їх (як зірки)ото хохма би була.
Просто цікаво як вони під час такого приймали такі важливі для держави рішення(Про держ. бюджет, ЧФ)? Коли вся ВР була в диму, всі билися , а Литвин тільки оглошував прийняли тето... Як це можливо? Які вони нахрін обранці народу б-ть!!! Яке нахрін голусування коли таке твориться!!!! Я наприклад не бачив як вони голосували!!! це просто пародія і все!!!!
Сьогодні почув., якшо шось не так то прошу вибачення. Якась "клава" висунула законопроект про обмеження на 50% теле- і радіотрансляцію україномовних пісень, мотивуючи це тим, що в українських архіва, так би мовити, недостатня кількість пісень, щоб заповнити ними ефір!!!
ти шось чув, але сам не зрозумів шо Зараз закон змушує радіостанції крутити мінімум 50% укр музики. Партія Регіонів цей закон зібралася відмінити, укр музика нам не потрібна